Wiko View5 Plus s ukupno 384 GB memorije i baterijom od 5000 mAh

blank

Wiko je predstavio dva nova modela pametnih telefona. View5 Plus kombinira 4 GB radne memorije i bateriju od 5000 mAh

Helio P35 pokreće novi Wiko View5 Plus, uz takt do 2,3 GHz. Ugrađena su 4 GB radne memorije, 128 GB interne memorije plus utor za microSD kartice do 256 GB. Model Wiko View5 ima 3 GB RAM-a i 64 GB interne memorije (plus microSD do 256 GB).

blank

Radi na Android 10 operativnom sustavu, a ugrađena je baterija od 5000 mAh, uz indikator napunjenosti baterije smješten oko rupice u ekranu unutar koje se nalazi selfie kamera od 8 megapiksela. Baterija od 5000 mAh kod View5 certificirana je od strane SmartVisera, neovisnog stručnog tijela specijaliziranog za testiranje uređaja, koji jamči autonomiju od 3,5 dana s jednim punjenjem. Telefon koristi AI Battery Master za optimiziranje aktivnosti aplikacija i potrošnju energije.

Ekran je isti kao kod modela View5, dijagonala mu je 6,55 inča, uz omjer stranica ekrana od 20:9, a rezolucija je HD+ 720 x 1600 piksela.

blank

Na stražnjoj se strani nalazi četverostruka kamera, pri čemu glavni senzor ima 48 megapiksela, 8 megapiksela ima širokokutni senzor, 5 megapiksela makro senzor te 2 megapiksela nudi dubinski senzor. Na stražnjoj se strani nalazi senzor otiska prsta, a na boku tipka koja pokreće Google Assistant.

blank

Dual SIM telefon Wiko View5 Plus radi na 4G frekvenciji, ima 3,5 mm ulaz za slušalice te FM radio prijamnik. Kućište dolazi u plavoj i srebrnoj boji.
Cijena za Wiko View5 Plus je 199 eura.

Dodatna zaštita za Wiko View5 Plus

Pametna futrola opremljena je elegantnim, pametnim prozorom s diskretnim sučeljem za gledanje poziva, obavijesti i glazbe na jedan pogled. Udobnost je uvijek na umu s laganom opcijom prianjanja i uživanjem u igrama i videozapisima.

Alternativno, tiskano kaljeno staklo osigurava potpunu zaštitu od udaraca i ogrebotina. Ultra otporni sloj zaštite čuva osjetljivost zaslona na dodir s prevlakom protiv otisaka prstiju.

Konačno, zaštitno pakiranje 2-u-1 uključuje hibridno kućište i tiskano kaljeno staklo.