Na IFA sajmu u Berlinu LG će predstaviti viziju doma budućnosti

blank

LG će u Berlinu, tijekom tehnološkom sajma IFA, predstaviti najnovije inovacije, a prijenos počinje 3. rujna 2020. u 11 sati

Poznati LG-jev slogan Life’s Good dobio je dvije (aktualne) riječi. U Berlinu će LG, pod sloganom Life’s Good from Home (život je dobar kod kuće), gledateljima omogućiti pregled najnovijih inovacija iz udobnosti vlastitog doma ili putem mobilnih uređaja, gdje god se nalazili. Nakon 96 godina održavanja sajma, IFA će ove godine za posjetitelje biti samo virtualni događaj.

Konferenciju za novinare, na kojoj će u Berlinu sudjelovati i Portofon.com, LG će prenositi uživo na svojem YouTube kanaluYouTube kanalu, a sve počinje 3. rujna 2020. u 11 sati.

Virtualni izložbeni prostor moći će se u potpunosti istražiti dok će interaktivni video sadržaj prikazati odvažnu viziju života u pametnom domu. Glavni tehnički direktor LG-ja, dr. I. P. Park,
predstavit će nadolazeću viziju koja će njihovim potrošačima osigurati uživanje u sigurnijem i udobnijem domu, u vrijeme globalnih promjena navika i načina života.

LG ThinQ Home Solution, koja će svoju premijeru imati na sajmu IFA 2020, inovativni je odgovor tvrtke na „novo normalno“ i uzbudljiva vizija stanovanja u budućnosti.

Nakon odustajanja od uobičajenog izlaganja u Berlinu, LG je kreirao vlastiti, fizički showroom pametnog doma u Koreji, kako bi prikazao da LG-jevi proizvodi besprijekorno rade zajedno te tako pružaju najbolje moguće kućno iskustvo. Na početku predstavljanja, gledatelji će s K-pop zvijezdom Henryjem Lauom krenuti u virtualni obilazak kuće s četiri kata.

Henry će istaknuti sve načine na koji LG-jeva tehnologija doprinosi udobnosti i maksimalnoj održivosti u domu. Virtualni obilazak kuće pratit će i interaktivni video koji prikazuje život obitelji u LG-jevoj kući, a koju gledatelji mogu prilagoditi svojim izborima i potrebama.

Posjetitelji LG-jevog virtualnog izložbenog prostora na sajmu IFA 2020 saznat će sve o prednostima sveobuhvatnog asortimana pametnih kućanskih aparata i integriranih usluga, smještenih po zonama.

„Iako bismo u boljim okolnostima željeli sudjelovati uživo, uzbuđeni smo što smo dio sajma IFA 2020 i što dijelimo svoju viziju zdravijeg i beskrajno praktičnog doma s potrošačima diljem svijeta“, rekao je Kim Jin- hong, voditelj Centra za globalni marketing LG-ja. „Zahvaljujući našoj snazi na području umjetne inteligencije i humanocentričnog dizajna, stvaramo potpuno integrirani paket proizvoda i usluga koji olakšava život, opuštanje i rad kod kuće.“

blank