Instar otvorio novu poslovnicu, iskoristite priliku za velike popuste

blank

Instar informatika širi svoje poslovanje u Zadru otvaranjem nove poslovnice, a otvaranje su proslavili i prigodnim giveawayjem

Nakon nedavno otvorene nove zagrebačke poslovnice Instar informatika je u Zadru otvorila još jednu novu poslovnicu, drugu po redu u Zadru, otvorenu samo godinu dana nakon prve. Nova poslovnica je još veća.

Instar je Zadrane oduševio sjajnim omjerom vrhunske kvalitete i pristupačne cijene pa se nakon samo godinu dana poslovanja u Zadru pokazala potreba za otvorenjem novog, većeg prostora u kojem će ljubitelji vrhunske tehnologije moći pronaći najbolje za sebe.

Jedan od najvećih domaćih retailera računalne opreme u City Galleria Zadar će proširenim asortimanom kvalitetne opreme i vrhunskom uslugom odgovoriti na sve potrebe i najzahtjevnijih zaljubljenika u tehnologiju.

blank

Svi kupci koji novu poslovnicu posjete na dan otvorenja 5. svibnja 2022. moći će iskoristiti i do 50% popusta na kupnju, a o kojim je proizvodima riječ možete provjeriti na Instarovom webshopu.

Uoči otvorenja nove poslovnice u Zadru, osim u samom shopu, Instar će svoj novi poslovni uspjeh proslaviti i na Instagramu – prigodnim giveawayjem s nagradnim fondom u vrijednosti od više od 21.000 kuna. Giveaway će trajati od 6. svibnja do 13. svibnja, a tijekom navedenih tjedan dana, Instar će podijeliti vrijedne nagrade – laptope, pametne telefone, pametne satove i televizije.

Zahvaljujući personaliziranoj usluzi, vrhunskoj kvaliteti, pristupačnoj cijeni, ali i webshopu Instar je godinama jedno od najomiljenijih mjesta domaćih ljubitelja računalne opreme koji po najnovije komade na tržištu dolaze upravo u Instar – kod retailera uvijek spremnog ponuditi najbrži odgovor na potrebe domaćeg tržišta.

blank

„Zadar i Zadrani su sjajno dočekali Instar prošle godine i svojim povjerenjem potvrdili našu ideju kako je upravo Zadar pravo mjesto za otvaranje naše trgovine. Nova poslovnica još je jedan pokazatelj konstantnog rasta i razvoja koji Instar kontinuirano ostvaruje uz pomoć vrijednog tima, ali i kupaca koji su prepoznali Instar kao najbolje mjesto za nabavu opreme. Upravo zato, kao znak naše zahvalnosti, pripremili smo za kupce brojne nagrade i pogodnosti – neovisno preferiraju li webshop i društvene mreže ili fizičku kupovinu u poslovnici“, rekao je Marko Cvetkovski, osnivač i direktor Instar informatike.

blank