Iskon shop je na novoj lokaciji i totalno je cool

blank

Doslovce, kao da se nalazite u vlastitom dnevnom boravku. Iskon je otvorio dućan na novoj zagrebačkoj adresi

Dizajn interijera novog Iskonovog prostor na adresi ulica Florijana Andrašeca 20 u Zagrebu potpisuje njihov specijalist za marketinške komunikacije Mateo Svećnjak, a uređenju novog prodajnog prostora Iskonovci su se početkom ljeta posvetili potpuno sami. Rezultat možete vidjeti na fotografijama.

blank

Kad uđete u novi Iskon dućan veličine 65m2 osjećat ćete se kao kod kuće. Prostor zaista podsjeća više na vlastiti dnevni boravak nego na prodajno mjesto jednog telekoma, no to je i bila namjera Iskonovaca: „Poznati smo kao onaj prijateljski domaći telekom pa smo tu činjenicu preslikali i na okruženje u koje kupci dolaze odabrati naše usluge. Za izlaganje telekomunikacijskih noviteta ni ne postoji bolji prostor od dnevne sobe, u kojoj se baš svi najradije opuštamo surfajući i gledajući televiziju.“

U Iskonov dućan navratit će svi oni koji bi voljeli uživo dobiti više informacija o Iskon paketima interneta i televizije, provjeriti izgled sučelja pametnog Iskon.TV-a (koji za sad jedini sortira, snima, pamti i preporuča sadržaje) te upoznati napredna Wi-Fi rješenja poput poznatog MESHtra ili džepnih Mi-Fi routera. Naravno, sve se Iskonove usluge mogu odabrati i naručiti online.

U dućanu smo posebno mjesto namijenili najprodavanijim smartphone uređajima iz Iskon.Webshopa koji se sada također mogu uživo pogledati i isprobati prije odluke na kupovinu“, zaključuju Iskonovci čije usluge i proizvode možete pronaći i uz postojeće štandove u shopping centrima te na partnerskim prodajnim mjestima.

blank blank

blank