Iskon MESHtar će vam popraviti Wi-Fi signal

blank

Iskon je predstavio potpuno novog MESHtra, a radi se o popravljaču Wi-Fi signala i u najkompliciranijim prostorima

blank

Novog Wi-Fi MESHtra iz Iskona mogu koristiti svi, bez obzira na telekom operatora, a nećete morati niti potpisati ugovornu obavezu kako biste ga koristili. Stvarno je rijetkost da neku uslugu možemo koristiti kod svih operatora odnosno da ju mogu kupiti i korisnici drugih operatora.

Ako vas je razočarao vaš postojeći pojačivač signala te na terasi ispred kuće ili pak na katu nemate dovoljno jak signal, isprobajte Iskon MESHtar, popravljač Wi-Fi signala i u najkompliciranijim prostorima, usluga koja sada radi na mrežama svih operatora.

Naziv MESHtar oslanja se na mesh tehnologiju te omogućuje ravnomjernije širenje Wi-Fi signala pa se time mogu izbjeći tzv. mrtve zone u stanu, u uredima izazvane debelim zidovima, stanovima veće kvadrature, ali i u manjim stanovima koji imaju L tlocrt. Razlog može biti i smetnja koja dolazi od susjeda ili broj uređaja koje spajamo na Wi-Fi. A imamo ih sve više i više.

Zašto je MESHtar bolji od pojačivača?

Pojačivači signala pomažu rjeđe nego češće, javna je tajna jer Wi-Fi extenderi funkcioniraju na način da stvaraju posebnu mrežu koja slabi s obzirom na udaljenost od rutera, uz što dolazi i do prekida veze u trenutku prebacivanja uređaja iz glavne mreže u mrežu pojačivača.

blank

Mesh rješenje se, za razliku od extendera, sastoji od nekoliko čvorova/uređaja-satelita koji se međusobno povezuju u jedinstvenu Wi-Fi mrežu, a njihov smještaj unutar prostora sve spomenute mrtve zone pretvara u oaze snažnog i stabilnog Wi-Fi signala. Dakle, nema dominantnog glavnog uređaja kao u relaciji router-pojačivač, već svi uređaji međusobno komuniciraju i raspoređuju snagu ovisno o potrebi te se tako kvaliteta Wi-Fi signala dovodi do savršenog balansa/performansi za korisnika.

Specifičnost Iskonove mesh tehnologije je da se radi o samostalnoj (OTT) usluzi, što znači da njezinu kupovinu i korištenje ne uvjetuje operator od kojeg ste uzeli internet. MESHtar je službeno Powered by Iskon, što korisnicima donosi prednosti poput garancije na uslugu/uređaje i 24-satnu korisničku podršku u slučaju nekih dodatnih pitanja ili pomoći pri samoinstalaciji.

Pogledajte Iskonovu reklamu u kojoj možete vidjeti kako MESHtar radi, a sigurno ćete se sjetiti i pjesme Viktorije Rađe „Nema veze“ jer upravo tu pjesmu možete čuti dok se Viki snalazi s gadgetima u povećoj kući, a je li veza napokon tu otkrijte u spotu:

Još nekoliko korisnih činjenica o Iskon MESHtru:

1) Nije potreban meštar da se instalira MESHtar. Uređaje je dovoljno postavili po prostoru, uključiti u struju i pričekati međusobno povezivanje.

2) Na mobitel se skida i aplikacija koja donosi lepezu dodatnih mogućnosti jedinstvene i snažne MESHtar Wi-Fi mreže. Tu su roditeljska zaštita, upravljanje uređajima koji su spojeni na mrežu kao i kreiranje zasebne mreže za goste što je jako korisno ako se na vaš Wi-Fi spajaju, primjerice, klijenti u uredu, turisti ili česti gosti.

3) MESHtar paket se lako odabire s obzirom na veličinu prostora koji je potrebno pokriti – postoje S, M i L paketi, a za svaki je moguće dodatno odabrati opciju manje ili veće mjesečne rate, s obzirom na odabrani jednokratni početni iznos. Najmanji, S paket, dovoljan je za pokrivanje do 90 m2.

4) Od trenutka narudžbe do dolaska MESHtra na adresu prolazi u prosjeku 2-3 dana, što znači da nikako nije kasno nekoliko minuta posvetiti popravljanju Wi-Fi signala tamo gdje je to potrebno.
MESHtar se naručuje na www.meshtar.hr, a tu su i brza telefonska linija te e-mail za eventualna prethodna pitanja. Preporučamo!

blank