Osobni hotspot Alcatel uz 60 GB Iskonovog mobilnog data prometa

blank

Idemo na more! Ali uz WiFi hotspot na koji se može spojiti do 15 uređaja. Iskon za 49 kuna mjesečno nudi čak 60 GB podatkovnog prometa.

Iskon.Mobile Wi-Fi je SIM kartica na kojoj je uključeno 60 GB podatkovnog prometa, a SIM kartica se stavlja u mali prijenosni (džepni) router ili tablet. Brzina koju Iskon omogućuje je 150 Mb/s, a mjesec dana korištenja uključenih 60 GB podataka koštat će vas 49 kuna, bez ugovorne obaveze. Od 1. lipnja pa do 30. rujna 2018. usluga sadrži 60 GB podatkovnog prometa, a zatim će u tarifu biti uključeno standardnih 30 GB (Iskon vas tijekom ljeta časti s 30 gigabajta!). Potrošite li 60 GB prije kraja mjeseca, moguće je kupiti dodatnih 20 giga za 40 kn.

Od prošle godine Iskon ima vlastitu mobilnu tarifu, a nova usluga Iskon.Mobile Wi-Fi namijenjena je surfanju u pokretu ili pak za korištenje na godišnjem odmoru, u vikendici, na plaži, na koncertu. Ukoliko vam je potreban prijenosni ruter, Iskon nudi Alcatel MW40V za 390 kuna jednokratno, a moguće je istovremeno spojiti do 15 različitih uređaja. Maksimalna brzina surfanja je 150 Mb/s, trajanje baterije rutera je 6 sati, a zgodno je što se Alcatelov ruter može koristiti i za vrijeme punjenja.

blankInače, za svjetsku popularizaciju ove praktične pošasti zahvaljujemo ponajprije Japancima kojima su putovanja postala nezamisliva bez malog džepnog routera putem kojeg se spajaju na stabilan Wi-Fi gdje bilo se nalazili. Uslugu su zbog toga nazvali Pocket Wi-Fi, u svijetu je poznata i kao Mi-Fi.

blank