Isporučeno je 10 milijuna Honora 8X

blank

Od listopada 2018., nakon predstavljanja u Pragu, Honor 8X isporučen je u 10 milijuna primjeraka.

Kad je predstavljen, novi Honor 8X privukao je pozornost svojim velikim 6,5-inčnim FullView ekranom s 91% omjera ekrana prema kućištu na prednjoj strani. U Honor 8X ugrađena je tehnologija chip-on-film (COF), donosi i brojne vrhunske značajke poput stražnje kamere od 20 M + 2 M i prednje od 16 M koje imaju opciju korištenja umjetne inteligencije (AI) za poboljšanje kvalitete fotografije.

blankPrepoznali su to mnogi korisnici širok svijeta te je od listopada 2018. pa do danas Honor 8X isporučen u čak 10 milijuna primjeraka. Izvanrednom uspjehu u prodaji vjetar u leđa omogućila je ponuda maksimalnih mogućnosti po najpovoljnijoj cijeni. Nova boja kućišta Phantom Blue, koja je najavljena na nedavno završenom MWC 2019 u Barceloni, donosi jedinstvenu dvostruku teksturu stražnje površine telefona kojeg pokreće osmojezgreni čipset Kirin 710, uz 128 GB interne memorije i proširenjem do 40 GB.

Baterija ugrađena unutar kućišta s metalnim okvirom i 2.5D dvostrukom teksturom aurora stakla s efektom rešetke kapaciteta je 3750 mAh te omogućuje više od jednog dana trajanja.

blankGeorge Zhao, predsjednik Honora, izjavio je: „Vrlo smo ponosni na prodanih 10 milijuna primjeraka pametnog telefona Honor 8X. Naši pametni telefoni osvajaju srca potrošača diljem svijeta, a Honor 8X u tome prednjači, što predstavlja zapanjujući skok naprijed u estetici tehnologije i dizajna. S Honor X serijom posvećeni smo isporuci najnovijih vrhunskih značajki na pristupačnoj razini za korisnike – više od udovoljavanja njihovim sve većim zahtjevima za izvedbom i iskustvom.“