Wiko View3 Pro može izmjeriti udaljenost između dvije točke

blank

Uz Augmented Reality odnosno proširenu stvarnost s Wiko View3 Pro pametnim telefonom moguće je i mjerenje predmeta ispred sebe.

blankStražnja triple kamera u kombinaciji 12 + 13 + 5 megapiksela na pametnom telefonu Wiko View3 Pro predstavljenom na Mobile World Congressu krajem veljače 2019. nije samo pametna nego omogućuje i neke korisne funkcionalnosti.

Uz klasične funkcije umjetne (AI) inteligencije kojom je kamera modela Wiko View3 Pro opremljena – balans bijele boje, ekspozicija, podešavanje ISO vrijednosti, fokusiranje i analiziranja raznih scenarija kako bi se postavke podesile što savršenije, bez aktivnosti samog korisnika, mi smo u Barceloni isprobali i jednu zanimljivu funkcionalnost, a to je iskorištavanje treće kamere koja služi dubinskom mjerenju.

blankUsmjerili smo kameru prema stolu ispred nas, u postavkama odabrali mjerenje visine i zatim izmjerili koliko je visok stol od tla – konkretno u našem mjerenju 70 centimetara. Odabrali smo zatim opciju mjerenja udaljenosti te izmjerili koliko je stol širok.

blankIstražili smo koje još opcije nudi stražnja kamera na Android Pie pametnom telefonu Wiko View3 Pro te smo se malo zaigrali s proširenom stvarnošću – unutar prostora smo crtali trodimenzionalnu liniju koja se zanimljivo ponaša. Naravno, ovo je samo dio funkcionalnosti koje Wiko View3 omogućuje.

blankSaznajte što sve nude Wiko View3 i Wiko View3 Pro

Najbolje da pogledate naš video i sami se uvjerite u sve što ste pročitali:

Wiko je brend #3 u Francuskoj s 12% tržišnog udjela i brend #4 u Italiji s 5% tržišnog udjela. Prisutan je u Aziji gdje se kao brend može pohvaliti 5. mjestom u Tajlandu s 10% tržišnog udjela i preko 3 milijuna korisnika. Wiko, globalni brend mobilne telefonije, osnovan je 2011. godine u Marseilleu, u južnoj Francuskoj. Danas Wiko djeluje u više od 30 zemalja diljem svijeta i zauzima mjesto među vodećih 4 brendova pametnih telefona u zapadnoj Europi.