Novi Samsung Galaxy S10 trojac predstavljen u Zagrebu

blank

Cijelo jedno desetljeće nakon lansiranja prvog Galaxy S, tvrtka Samsung premijerno je u Hrvatskoj predstavila novu liniju vrhunskih pametnih telefona – Galaxy S10.

Nova Samsungova Galaxy S10 linija pametnih telefona, nakon što je 22. veljače 2019. predstavljena u San Franciscu, službeno je predstavljena i u Zagrebu, a prodaja počinje od 8. ožujka 2019.

Novi Galaxy S10, S10+ i S10e donose najnovije inovacije u zaslonu, kameri i performansama, a osmišljeni su kako bi zadovoljili specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona.

blankUz potpuno novi Dynamic AMOLED zaslon, kameru koja nudi ultra široki objektiv s vidnim poljem od 123 stupnja, inteligentne performanse te reverzibilno bežično punjenje, linija Galaxy S10 korisnicima nudi više izbora i postavlja nove standarde za pametne telefone.

S serija je oduvijek bila sinonim za inovacije koje korisnicima nude nevjerojatno iskustvo. Danas, 10 godina nakon lansiranja prvog Galaxy S pametnog telefona, predstavljamo najnovije inovacije u zaslonu, kameri i performansama koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije korisnike koji će s nama zakoračiti u novu eru pametne tehnologije.“, rekao je na zagrebačkom predstavljanju Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

blank
Matthew Jinkyu Jeon, Pavle Zobundžija i Bojana Gregorić Vejzović

Od vrhunskog hardvera i softvera koji se temelje na strojnom učenju, potpuno novih mogućnosti poput reverzibilnog bežičnog punjenja do poboljšanja performansi umjetne inteligencije i inteligentnog Wi-Fi-a, Galaxy S10 je Samsungov najinovativniji uređaj. Kao prvi pametni telefon s HDR10+ certifikatom, njegov zaslon isporučuje živopisan digitalni sadržaj koji s dinamičkim mapiranjem tona širi raspon boja za sjajnu i realnu sliku, a jedinstveni Infinity-O zaslon sadrži niz senzora i tehnologiju kamere tako da korisnici mogu maksimalno iskoristiti zaslon bez ometanja.

blankSva tri uređaja iz Galaxy S10 linije napravljena su prema željama naših korisnika. Galaxy S10 dizajniran je za korisnike koji žele vrhunski pametni telefon sa snažnim performansama. Za one koji traže moćan uređaj, tu je Galaxy S10+ koji podiže sve specifikacije na višu razinu, od zaslona do fotoaparata, do performansi. Galaxy S10e izgrađen je za korisnike koji žele premium mogućnosti u kompaktnom uređaju na ravnom zaslonu.“, istaknuo je Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronicsa.

Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e na hrvatskom će tržištu biti dostupni od 8. ožujka 2019. godine. Cijena počinje od 6.999 HRK za Galaxy S10, 7.699 HRK za Galaxy S10+ i 5.799 HRK za Galaxy S10e. Pred-narudžbe za Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e započele su 21. veljače 2019., a svi korisnici koji pred-naruče Galaxy S10 ili Galaxy S10+ dobit će nove Samsung Galaxy Buds bežične slušalice na poklon.

blank