JAM Xterior Plus ima vodootporna svojstva

blank

Jedinstvena značajka Bluetooth zvučnika JAM Xterior Plus je da ga se može montirati i na bicikl.

JAM Xterior Plus je bežični Bluetooth zvučnik iza kojeg stoji JAM Audio. Zvučnik take-it-everywhere dizajniran je s vodootpornim svojstvima, a ne smeta mu ni prašina (IP67). Glavna značajka ovog izdržljivog zvučnika je završni poklopac (kućište USB priključka za punjenje i telefonski utikač) koji se može potpuno zatvoriti, što čini jedinicu vodootpornom.

Ima čvrsto tijelo i za upotrebu na otvorenom. Na suprotnom kraju nalazi se razvodna petlja tako da zvučnik možete spretno negdje i objesiti. Bluetooth indikatorsko svjetlo, tipka glasnoće gore / dolje, gumb sljedeće pjesme i gumb za uključivanje / isključivanje napajanja ugrađeni su u gumiranu traku s odgovarajućim podignutim simbolima.

blankZanimljiva značajka JAM Xterior Plus zvučnika je standardna utičnica za montažu na gumiranoj traci s druge strane jedinice od upravljača (na dnu). Možete ga montirati i na bicikl i uživati u zvuku za vrijeme vožnje.

Povezuje se s izvorom zvuka putem Bluetootha, radi na udaljenosti do 10 metara, a reproducira vrlo ugodan i glasan zvuk. Baterija omogućuje do 8 sati slušanja glazbe.