Jedinstvene slušalice s bočnom insertacijom u uho

blank

Huawei FreeClip donose inovativni C-Bridge Design koji pruža optimalnu udobnost slušanja zahvaljujući svom prozračnom obliku

Predvodnice Huawei Fashion Forward manifesta predstavljene su na događaju u Dubaiju – Huawei je uz bežične slušalice FreeClip predstavio tablete Huawei MatePad Pro 13.2“ i Huawei MatePad Air PaperMatte Edition te prijenosno računalo Huawei MateBook D 16.

blank

blank

Najnovije lansiranje proizvoda izvan Kine tematski se nastavlja na event „Fashion Forward“ održan u Barceloni u rujnu, gdje je predstavljena nova linija nosivih pametnih uređaja. Dizajnom jedinstvene ove elegantne slušalice donose bočnu insertaciju u uho i djeluju kao visokotehnološke naušnice.

Uz trajanje baterija s kućištem za punjenje do 36 sati Huawei FreeClip su dizajnirane na temelju više od 10.000 globalnih podataka o ljudskom uhu upotrebom ergonomske izrade na mikronskoj razini te isprobane i testirane izdržljivosti, što je i potvrđeno u više od 25.000 testova pouzdanosti.

C-Bridge Design služi i kao kopča i kao konektor za umetke za uši, kako bi se poboljšala udobnost nošenja u cijelosti. Slušalice FreeClip automatski identificiraju lijevo i desno uho korisnika i podržavaju AI Crystal-Clear pozive te povezanost s dva uređaja istodobno, što ih podjednako čini trendi dodatkom kao i audio uređajem koji je must have za putnike i ljubitelje fitnesa.

blank

blank blank