Pametni sat meanIT kao pravi mobitel

blank

U ovaj se pametni sat umetne SIM kartica te su omogućeni 4G pozivi, ali i video pozivi te praćenje lokacije

Iz meanIT-a dolazi prava inovacija – pametni sat meanIT Smartwatch 4G Calling služi kao mobitel, ne povezuje se uz pametni telefon kako bi omogućio pozive, a bude li ga na svojoj ruci koristilo dijete uvijek ćete znati i gdje se nalazi. Napusti li dijete rutu po kojoj se kreće na putu od škole do kuće dobit ćete obavijest o tome.

Mnoge hrvatske škole dopuštaju djeci nošenje pametnog sata na ruci tijekom nastave dok su pametni telefoni vrlo često zabranjeni. MeanIT-ov pametni sat nudi mnoge benefite uz koje roditelj može upravljati satom na daljinu, dok je dijete u školi ili sjedi u drugoj sobi i uči.

Spajanjem pametnog sata na roditeljev pametni telefon, uz aplikaciju SeTracker 2, moguća je višestruka kontrola sata dok je na djetetovoj ruci. Moguće je odabrati vrijeme u kojem će pametni sat biti aktivan odnosno primati telefonske pozive.

Roditelj može odabrati i koje će kontakte dijete imati spremljene u satu jer se kontakti dodaju i spremaju samo preko mobilne aplikacije. Nadalje, roditelj može dopustiti telefonske pozive samo s kontaktima koji su spremljeni u memoriji sata tako da je dijete zaštićeno i od nepoznatih pozivatelja.

blank blank

U bilo kojem trenutku roditelj na svojem pametnom telefonu može vidjeti lokaciju djeteta, ali i napunjenost baterije tako da može na vrijeme reagirati ako je baterija pri kraju. Sve se ove značajke mogu primijeniti i ako na ruci nosi odrasla osoba ili starija osoba.

Sat ima integriran zvučnik i mikrofon za pozive. Uz klasične telefonske pozive preko 4G mreže mogući su i video pozivi između sata i pametnog telefona roditelja odnosno drugih osoba koje također mogu povezati sat na svoje uređaje. Omogućeno je to zahvaljujući kameri koja se nalazi iznad ekrana od 1,44 inča, osjetljivog na dodir. S kamerom je moguće snimiti i selfie te ga pohraniti u memoriju uređaja.

U izborniku prevedenom na hrvatski jezik nalaze se i druge značajke poput alarma, kalkulatora i štoperice, a u jednostavnom sučelju nalazi se jedna igra kroz koju možete provjeriti svoje znanje matematike.

Elite i Lady pametni satovi

U ponudi hrvatskog brenda meanIT dostupni su mnogi drugi pametni satovi. Želite li na ruci koristiti elegantan pametni sat izbor pada na modele meanIT Smart Watch M33 Lady u pink boji te meanIT Smart Watch M35 Elite u elegantnoj crnoj boji metalnog kućišta. Narukvica je promjenjiva tako da sat možete prilagoditi svakoj prilici.

meanIT Smartwatch M33 Lady
meanIT Smartwatch M33 Lady
meanIT Smartwatch M35 Elite
meanIT Smartwatch M35 Elite

Oba se meanIT sata mogu preko Bluetootha spojiti na pametni telefon te tako dobiti informaciju o dolaznom pozivu ili pristigloj SMS poruci kao i notifikacijama iz svih aplikacija koje se koriste na telefonu. U aplikaciji se mogu definirati koje se vrste obavijesti žele primati tako da možete odabrati samo najbitnije i smanjiti smetnje u radu.

Uređaji elegantnog dizajna nude i razne fitness značajke kao što su praćenje raznih sportova (hodanje, trčanje, vožnja bicikla, penjanje, joga, vježbanje na spravama, igranje košarke, nogometa, stolnog tenisa i badmintona), ali i mjerenje broja otkucaja srca. Satovi će zabilježiti i koliko ste svaki dan potrošili kalorija, koliko ste prešli koraka i udaljenost u kilometrima. Noću će sat na zapešću ruke pratiti koliko duboko ili lagano spavamo te kakva je bila kvaliteta i dužina sna. Primat ćete na ekran od 1,3 inča i vremensku prognozu, upravljati glazbom na pametnom telefonu itd.

Sva tri meanIT sata omogućuju višednevno korištenje, uz jaku bateriju i kvalitetan ekran koji će biti odlično vidljiv i na direktnom suncu, a satovi su dostupni u web shopu meanit.hr te u mnogim trgovinama u Hrvatskoj.

blank

blank

blank