Jesu li ovo najljepše slušalice koje ste do sada vidjeli? Pronašli smo ih u Berlinu

blank

Tijekom javljanja iz Berlina, sa sajma IFA 2020 Special Edition, jedne slušalice su mnogima privukle pozornost – JVC HA-AE5T

JVC je u na svojem štandu u Berlinu, tijekom sajma IFA 2020, predstavio zanimljive bežične slušalice. Model JVC HA-AE5T pozornost privlači svojim Aero Slim dizajnom, a posebno je razvijen za ozbiljne trkače. Sportske slušalice koriste se uz lagani dodir kako biste podesili glasnoću zvuka, a uz slušanje glazbe namijenjene su i za telefoniranje.

Aero Slim Design smanjuje otpor zraka i buku vjetra tijekom trčanja. Naime, kod mnogih modela slušalica vjetar udara u izbočine i kovitla se dok kod modela JVC HA-AE5T-A (plave) tanak dizajn usmjerava protok zraka na uglađeniji način. U kućište su ugrađeni zvučnici promjera 6 milimetara, a masa svake slušalice je svega 6,2 grama.

Znamo da buka uzrokuje stres kod trkača. Slušalice JVC smanjuju tu buku pa je i trčanje ugodnije. Slušalice udovoljavaju standardu IP65 tako da im ne smetaju prašina niti kiša koja pada dok trčite. Mogu se i oprati, podnose znoj, a baterija ukupno traje do 27 sati (9 sati jedno punjenje). Za samo 10 minuta punjenja baterije će trajati jedan sat.

blank

Prednost JVC-jevih slušalica je ugrađena tehnologija Qualcomm TrueWireless Stereo tako da se desna i lijeva slušalica preko Bluetootha 5.0 neovisno uparuju s pametnim telefonom. To znači da je moguće korištenje samo jedne slušalice dok se druga, recimo, puni. Veći broj modela TWS slušalica na tržištu se međusobno uparuje, nakon što ih se izvadi iz kućišta, što nije slučaj s ovim slušalicama koje proizvodi japanska korporacija JVCKENWOOD. To je ipak praktičnije.

Cijena za True Wireless Bluetooth slušalice JVC HA-AE5T je 179,95 eura. U ponudi su tri različite boje:
JVC HA-AE5T-A (plave)
JVC HA-AE5T-B (crne)
JVC HA-AE5T-H (sive)

blank

blank

blank

blank blank

blank

blank