Još samo danas iskoristite priliku i besplatno se registrirajte za CES 2021

blank

Puna cijena registracije za sajam CES 2021 iznosi 499 američkih dolara, a Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu omogućuje 200 besplatnih ulaznica

Od 11. do 14. siječnja 2021. godine održat će se All Digital CES 2021. Sajam se ove godine održava u digitalnom izdanju, a američko veleposlanstvo u Zagrebu omogućuje besplatnu registraciju za prvih 200 sudionika koji se jave Suzani Vezilić na e-mail adresu suzana.vezilic@trade.gov. Suzana je službeni Delegation Leader CES-a za Hrvatsku.

Dakle, još samo danas (3. siječnja 2021. godine) možete ostvariti besplatnu registraciju na sajam CES, a puna cijena last minute registracije je 499$. I nakon završetka CES-a bit će omogućen pristup svim podacima na platformi.

Ukoliko dolazite iz ICT sektora te iz automobilske industrije i srodnih industrija ne propustite pogledati predavanja, najave, B2B sastanke… I pri tome vam nije niti potrebna viza, što je uobičajeno prilikom odlaska na CES sajam u Las Vegas.

Kandidati za registraciju moraju biti „Consumer industry related“ i stariji od 18 godina. Besplatna registracija uključuje najave proizvoda, demonstracije i prezentacije izlagača, povezivanje s drugim sudionicima, lice u lice sastanke putem Microsoft Teams, chat u stvarnom vremenu s izlagačima itd.