Kad je pravo vrijeme za kupnju telefona na preklop? Upravo sada!

blank

Donosimo 4 razloga uz koje ćemo vas nagovoriti na kupnju telefona koji omogućuje sklopivu formu i kompaktne dimenzije

Pametni telefon sa savitljivim ekranima posljednjih su godina dosegli visoku razinu te je konačno došlo vrijeme da ozbiljno razmislimo o prelasku na te uređaje. Telefoni sa savitljivim zaslonima danas dolaze s premium specifikacijama koje se ne razlikuju od onih na koje smo navikli kada su u pitanju standardni telefoni, ali za razliku od njih donose i brojne druge prednosti koje kod njih nema.

Ako su vam pozornost privukli preklopni pametni telefoni poput modela Motorola razr 40 ultra i razr 40 evo nekoliko ključnih prednosti telefona sa savitljivim zaslonima koje vam mogu pomoći odluka da vaš sljedeći bude upravo sklopivi.

1. Kompaktne dimenzije

Telefoni na preklop spajaju najbolje od oba svijeta kada su u pitanju korisnici koji žele uređaj kompaktnih dimenzija, ali i velikog zaslona. Iako se ovo čini nemogućim, modeli poput Motorola razr 40 ultra i razr 40 uspijevaju upravo to.

Kada su sklopljene njihove dimenzije su izuzetno kompaktne i lako ih možete nositi u džepu. Kada ih otvorite, na raspolaganju će vam biti 6,9 inčni OLED ekran iznimne kvalitete.

blank

No, to nije jedina prednost ovih modela. Zahvaljujući vanjskim zaslonima možete jednostavno čitati i odgovarati na obavijesti, poruke i pozive pa čak i koristiti aplikacije bez ikakvih ograničenja kada su telefoni zatvoreni.

2. Manji ekran – velike prednosti

Oba Motorolina modela imaju vanjske zaslone koje možete koristiti u svakom trenutku i koji vam mogu pomoći da ograničite vrijeme koje provodite ispred zaslona i time dobijete dodatne sate koje ćete provesti s voljenima.

Možete odabrati bilo koju aplikaciju kao što su YouTube, Google Maps i Instagram i pokrenuti je na vanjskom zaslonu bez ikakvih ograničenja. Na primjer, drugi modeli obično mogu koristiti samo widgete aplikacija s ograničenim mogućnostima.

Zahvaljujući ovoj značajci ne morate otvarati telefon da biste pristupili omiljenim aplikacijama već ih možete koristiti izravno na vanjskom zaslonu. U slučaju da vam i dalje treba veliki zaslon aplikacija će se bez prekida prebaciti na glavni zaslon kako biste je mogli nesmetano koristiti.

3. Ozbiljne specifikacije

Motorola razr 40 ultra i razr 40 unatoč malim dimenzijama donose velike mogućnosti zahvaljujući brzim Snapdragon procesorima koji su upareni s 8 GB radne i 256 GB interne memorije što je više nego dovoljno za nesmetan rad u zahtjevnim aplikacijama, uživanje u najnovijim igrama i multimedija.

Tu je i baterija kapaciteta 3800 mAh s podrškom za brzo i bežično punjenje kao i punjač u kutiji, što je danas postala prava rijetkost kada su u pitanju telefoni, čak i oni premium.

4. Telefoni po vašem ukusu

Osim iznimno kompaktnih dimenzija brojnih upečatljivih opcija boja i elegantnog dizajna koji privlači pažnju novi Motorola razr modeli mogu se lako personalizirati kako bi odražavali vaš stil.

Oba nova razr uređaja rade na Android 13 operativnom sustavu i dolaze s jedinstvenim Motorola iskustvima koja uključuju jednostavne geste, napredne postavke zabave i mogućnost personalizacije uređaja prema željama korisnika.

Osim toga, oba telefona nude širok raspon sigurnosnih značajki kao što su ThinkShield, Moto Secure i Moto Keysafe koje će uvelike olakšati život poslovnim korisnicima i svima koji brinu o sigurnosti svojih podataka.