Konferencija Dell Technologies Forum 2022

blank

U Beogradu ćete tijekom listopada saznati kako vas inovacije mogu dovesti do daljnjeg uspjeha i naučiti sigurnosti

Dell Technologies Forum 2022 jedan je od najznačajnijih događaja u godini na kojem se otkrivaju brojne inovacije u IT svijetu, ostvaruje networking s ključnim ekspertima u regiji te na taj način potiče zajednički razvoj za dobrobit cijele zajednice.

Forum će se održati u Beogradu 5. listopada, u BelExpo centru, a otkriva neograničene mogućnosti u inovacijama i rješenjima koje će kompanije dovesti do uspjeha i kvalitetnije zaštite podataka. Očekuje vas puno sadržaja u kojima će saznati kako vas inovacije mogu dovesti do daljnjeg uspjeha i naučiti kako zaštititi svoju kompaniju od cyber napada.

Saznat ćete koje će sve inovacije dovesti do napretka, bilo da je riječ o strategiji bezbrižnog skladištenja informacija (multi-cloud strategy), vrsti usluge, moderniziranim i zaštićenim tehnologijama ili omogućavanju donošenja odluka uz pomoć umjetne inteligencije.

Paul Brook
Paul Brook

Dell Technologies kreće se u pravcu ka kontinuiranim inovacijama dok se kompanije, kupci i građani širom svijeta pripremaju za poslovanje i društvo budućnosti. Sada se daje prioritet tehnologijama temeljenim na podacima i stručnosti koja je potrebna kako bi se pomoglo kompanijama u prilagođavaju i ne samo da ponovo dostignu već i da preskoče razine produktivnosti i inovacija od perioda prije pandemije.

Napredne tehnologije kao što su umjetna inteligencija (AI), strojno učenje (ML) i IoT ključne su za budući napredak, ali isto tako i za predstavljanje novih rješenja za upravljanje podacima i zaštitu od cyber napada.

Upravo o ovome govoriti će se na ovogodišnjem Dell Technologies Forumu 2022, a među govornicima bit će Pol Bruk, direktor EMEA Data Centric Workload Pre-Sales Specialists, Dell Technologies, Martin Obradović, direktor prodaje Adriatic & Bugarska, Dell Technologies, Mirosłav Osiecki, Sales Development Account Manager u Sales and Marketing Group Intel. Doći će i inspirativna Ivet Lalova, najbrža trkačica Bugarske, 13-ta najbrža žena na svijetu u utrkama iznad 100 metara i sudionica svjetskih prvenstava i Olimpijskih igara.

Ivet Lavova
Ivet Lavova

Svijetu je potrebna veća uključenost žena u ICT sektor, a Dell Technologies predstavlja se kao pravi primjer stvaranja organizacijske kulture u kojoj se žene mogu razvijati i napredovati u u skladu sa svojim ciljevima. Na ovom predavanju imat ćete priliku čuti više o primjerima dobre prakse iz kompanija kako bi se zajedničkim naporima potaknulo veće zapošljavanje i prosperitet žena u ICT
sektoru.

Cijeli program Foruma možete vidjeti na linku.

Martin Obradović
Martin Obradović
Mirosław Osiecki
Mirosław Osiecki