Konferencija WinDays20 ipak će se održati, ali samo u online formatu

blank

Iako je konferencija Windays20 najavljena za kraj rujna u Rovinju (od 28. rujna do 1. listopada 2020.), odustalo se od toga

Razlog odgode konferencije Windays20 je nepredvidiva javnozdravstvena situacija, koja prati gotovo cijelu 2020. godinu. Organizatori su zbog koronavirusa konferenciju odlučili održati u online formatu, a druženje u Rovinju ostaviti za iduću godinu.

Istovremeno najavljuju da će učiniti sve kako bi ovogodišnju konferenciju učinili nezaboravnim (virtualnim) doživljajem i zajedno sa sudionicima proslave 20. rođendan! Produžen je proces prijava kako bi osigurali sadržaj vrhunske kvalitete, a WinDays20 konferencija održat će se 7, 8. i 9. prosinca 2020.

blank

WinDays20 će se moći pratiti nakon što se sudionik svojim jedinstvenim korisničkim imenom i lozinkom logira na web stranicu www.windays.hr, a, uz vrhunska predavanja koja će se odvijati paralelno u tri programska smjera, moći će se i izravno kontaktirati s predavačima, komunicirati s drugim sudionicima, sakupljati i „trošiti“ WinCoin bodove, virtualno „prošetati“ sponzorsku zonu i sudjelovati u zabavnim kvizovima, natječajima i aktivacijama.

Najavljen je i sljedeći Road to WinDays online program, koji će se održati u prvoj polovici listopada 2020. U prvom online programu Road to WinDays održanom početkom srpnja 2020. sudjelovalo je 1.152 sudionika, a održana su tri predavanja i okrugli stol.

Uz online pristup za praćenje svih WinDays20 predavanja, predstavnicima medija će se, uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje u tom trenutku budu aktualne, omogućiti i praćenje predavanja uživo (predavanja će predavači održavati na lokaciji u Zagrebu).