Korisnice pametnih satova Samsung uskoro će dobiti korisnu funkcionalnost

blank

Pregled menstrualnog ciklusa izravno sa zapešća ruke olakšat će djevojkama i ženama praćenje plodnih dana

U partnerstvu s Natural Cycles hrvatske korisnice pametnih satova Samsung Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro uskoro će dobiti novu funkcionalnost – praćenje ciklusa koje se temelji na senzoru temperature kože.

Po prvi put je revolucionarni Natural Cycles algoritam prilagođen za pametni sat. Ovo najnovije partnerstvo kombinira vrhunsku Samsung tehnologiju senzora s Natural Cycles inovativnom tehnologijom za praćenje plodnih dana kako bi korisnicama pružili detaljniji uvid u njihov menstrualni ciklus.

Značajku Cycle Tracking je nedavno odobrilo Ministarstvo za sigurnost hrane i lijekova (MFDS) Republike Koreje. Cycle Tracking značajka također je registrirana pri Upravi za hranu i lijekove (FDA) i u skladu je sa zahtjevima za označavanje CE.

blank

“Korisnice sada mogu lako pratiti svoj menstrualni ciklus izravno sa svog zapešća kombinirajući Natural Cycles inovativnu tehnologiju za praćenje plodnih dana sa Samsung superiornim senzorom temperature kako bi pružili potpuniju sliku o svom zdravlju i blagostanju. Ovo je još jedan pokazatelj otvorene filozofije tvrtke Samsung i njihove suradnje s drugim liderima u industriji za stvaranje boljeg iskustava po pitanju zdravlja“, rekao je Hon Pak, potpredsjednik i voditelj tima za Digitalno zdravlje u MX Business odjelu tvrtke Samsung Electronics.

Samsung predvodi sljedeću eru digitalnog praćenja zdravlja sa svojom naprednom tehnologijom senzora, uključujući revolucionarni BioActive Sensor. Nadalje, novi infracrveni senzor temperature omogućuje korisnicama detaljniji pregled putem praćenja temperature kože kao i njihovog menstrualnog ciklusa.

Senzor temperature koristi infracrvenu tehnologiju za točnija očitanja, čak i u slučajevima kada postoji promjena temperature u okolini ili kod pomicanja tijela tijekom spavanja. Budući da su svi podaci šifrirani i pohranjeni na samom uređaju, korisnicima to daje veću kontrolu nad njihovim zdravstvenim podacima, ali i opuštenije stanje uma.

blank blank