LED lampa meanIT L5 & sat/budilica meanIT A1

blank

Zasigurno jedna od najljepših LED lampi koje smo vidjeli ima i alarm, a odlično se slaže i sa satom-budilicom

MeanIT LED lampa sa satom i alarmom L5 neće samo osvijetliti prostor (ured, spavaću sobu, radnu sobu, dječju sobu) nego će ga i oplemeniti svojim dizajnom. Imitacija kože i prošiva izaziva pozornost i privlači poglede, a uz dizajn do izražaja dolazi i praktičnost.

blank

blank

Naime, gornji se dio lampe uvija poput balerine – fleksibilan je te omogućuje zakretanje pod kutom do čak 150 stupnjeva. Možete podesiti direktno svjetlo na prostor koji želite osvijetliti, a možete i prigušiti svjetlo odnosno usmjeriti ga prema zidu ili stropu. Kako to izgleda možete vidjeti u video filmu:

Stolna lampa s LED rasvjetom radit će više od 30.000 radnih sati, a uz touch tipku možete mijenjati tri razine jakosti osvjetljenja. Poput svake LED lampe i ova štedi energiju, a pri tome daje dovoljno jako svjetlo.

Na ekranu s velikim brojevima prikazuje se točno vrijeme, prikazuje se datum, ugrađen je i termometar koji mjeri temperaturu u prostoru, a dodatna mogućnost LED lampe L5 je alarm odnosno budilica.

blank

U lijepo dizajniranom pakiranju dobit ćete i kućni punjač. U samo kućište stolne lampe ugrađena je baterija koja će, u slučaju nestanka električne energije, čuvati točno vrijeme, ali se pri tome neće ekran osvjetljavati jer je baterija malog kapaciteta. Dakle, ako kod vas često nestaje struje, ne morate svaki put podešavati točno vrijeme i datum.

Pozornost privlači i sat/budilica meanIT A1 s tri alarma, a možete podesiti zasebno alarme za radne dane te alarm za vikend. Na ekranu s bijelim pozadinskim osvjetljenjem prikazuju se veliki brojevi tako da ćete ih vidjeti i s drugog kraja stana, ima alarm, termometar ali i mjerenje vlažnosti zraka u prostoriji. Odlična funkcionalnost bitna je za zimske mjesece kada se griju prostorije te tada postoji opasnost od smanjene vlažnosti zraka, što je opasno za zdravlje. Za napajanje se koriste dvije AA baterije.

blank

blank

Cijena za model meanIT LED lampa sa satom i alarmom L5 je 299 kuna (lipanj 2021.) dok se meanIT sat/budilica A1 može nabaviti za samo 99 kuna.

blank

blank

blank blank