Najduža navijačka pjesma pratit će hrvatsku nogometnu repku i u osmini finala

blank

Duža od 9 sati, najduža navijačka pjesma na svijetu snimljena je glasovima više od 8400 navijača koji daju podršku Hrvatskoj na turniru Euro 2020

Nakon pobjede hrvatske nogometne reprezentacije nad Škotskom rezultatom 3:1, nastavlja se pohod Dalićeve ekipe prema osmini finala. I dok hrvatski reprezentativci vježbaju i igraju nogomet, na virtualnom stadionu Hrvatskog Telekoma, snimljena je najduža navijačka pjesma na svijetu u trajanju dužem od 9 sati.

Navijačkoj atmosferi na Virtualnom stadionu doprinijeli su navijači svih uzrasta, od vrtićke i školske djece do umirovljenika, a navijači još uvijek mogu snimiti svoj video i na taj način postati dijelom ovog povijesnog podviga.

Virtualni stadion nastavlja pratiti naše reprezentativce i u sljedećem susretu osmine finala, u kojem Hrvatsko dočekuje jednu od četiri reprezentacije: Švedska, Poljska, Slovačka ili Španjolska. Suparnik će se znati 23. lipnja u večernjim satima, a zatim 28. lipnja 2021. u 18 sati Hrvatska nastavlja svoj pohod prema četvrtini finala koja se pak igra 2. i 3. srpnja.

Želite li i sami pridonijeti navijačkoj atmosferi i tako potaknuti naše Vatrene na nove pobjede, snimite svoju pjesmu. Sve snimke koje pristignu tijekom nastupa Hrvatske na EURU uključit će se u najdužu navijačku pjesmu na svijetu koja će se na taj način dodatno produžiti i uspjeh ovog povijesnog navijačkog pothvata učiniti još većim.

Najpopularnije prijave svakog dana i tjedna osvajaju vrijedne nagrade, a prijave koje se posebno svide reprezentativcima osvajaju PlayStation 5 i potpisani dres. Kratak video koji prikazuje atmosferu na Virtualnom stadionu možete vidjeti ovdje.

blank