LG CineBeam Q s rotirajućom ručkom

blank

Ručka se može rotirati za 360 stupnjeva, a projektor je namijenjen za uživanje u vrhunskom iskustvu kućnog kina, gdje god se nalazili

Predstavljen na ovogodišnjem sajmu CES 2024. projektor LG CineBeam Q (model HU710PB) uskoro stiže na tržište, a ovaj svestrani uređaj sadrži cijeli niz ekskluzivnih pogodnosti i već je sad dostupan za pred narudžbe – najprije u Južnoj Koreji ovog mjeseca.

Prodaja će se proširiti na tržišta diljem SAD-a, Kanade, Australije, Njemačke, Španjolske, Francuske, Ujedinjenog Kraljevstva i pojedinih azijskih zemalja dok će kasnije biti dostupan i u drugim zemljama.

blank

LG CineBeam Q kompaktnog je i laganog dizajna, a sadrži i praktičnu ručku koja se može rotirati za 360 stupnjeva. Ovaj inovativni projektor savršen je za one koji žele uživati u vrhunskom iskustvu kućnog kina gdje god se nalazili – u dnevnom boravku ili negdje na otvorenom.

Uz funkciju Light Drawing pretvara se u pravi generator umjetničkih djela. Ova funkcija dozvoljava mu projekciju slika na zidu, što je još jedan plus koji ide u prilog stvaranja potpunog ambijentalnog dojma.

Projekcija u 4K UHD rezoluciji na veličini od 120 inča garantira nevjerojatno živopisnu i kristalno jasno sliku. Izvanredan omjer kontrasta od 450.000:1 i 154-postotno pokrivanje DCI-P3 spektra boja dodatno doprinose vizualnom doživljaju.

Zahvaljujući funkciji automatskog fokusa moguće je optimizirati veličinu i položaj slike i spasiti se zamornog podešavanja. Platforma LG webOS s intuitivnim sučeljem nudi jednostavan pristup popularnim streaming uslugama poput Netflixa, Disney+, Prime Videa i YouTubea. Dodatno, AirPlay 2 i Miracast omogućuju besprijekorno dijeljenje sadržaja s pametnih uređaja.

blank blank blank