Lijepa gesta: Huawei produžuje jamstvo zbog koronavirusa

blank

Ako vam originalno jamstvo na Huawei uređaje ističe između 15. ožujka i 14. lipnja 2020. ono će se automatski produljiti do 15. lipnja 2020.

Huawei je svojim korisnicima produljio jamstvo na uređaje do 15. lipnja 2020. Odluka se odnosi na sve Huaweijeve uređaje uključujući mobilne telefone, računala, tablete, dodatnu opremu i rutere. Kompanija im je tako odlučila izaći u susret tijekom kriznog perioda kako bi omogućila bezbrižno uživanje u Huawei uređajima.

Stanje jamstva na svoje uređaje korisnici mogu provjeriti u nekoliko jednostavnih koraka. U aplikaciji Podrška potrebno je otići na Servis, Brze usluge te Pogodnosti, gdje stoji i informacija o statusu jamstva i datumu njegovog isteka.

Status jamstva Huaweijevih uređaja moguće je provjeriti i na web stranici upisivanjem SN (serijske) oznake uređaja. Na mobilnom telefonu utipkajte *#06# za IMEI vašeg telefona, a do oznake možete doći i u postavkama (otvorite O telefonu te zatim Upit o trenutačnom statusu). Serijski broj možete pronaći na kutiji od uređaja.

blank