Mjesec dana neograničenog interneta (i na 5G mreži)

blank

Magenta 1, jedinstveni proizvod Hrvatskog Telekoma, obilježava pet godina od svog predstavljanja na tržištu

266.000 hrvatskih kućanstva koristi Magenta 1, proizvod Hrvatskog Telekoma u kojem su objedinjene sve telekom usluge uz brojne pogodnosti za korisnike. Tijekom pet godina prva konvergentna telekomunikacijska usluga u Hrvatskoj postala je sinonim za premium sadržaje, napredno korisničko iskustvo i značajne uštede za korisnike.

Magenta 1 od 20. travnja, za svoj peti rođendan, daruje svoje nove i postojeće korisnike brojnim pogodnostima. Tako će svi privatni pretplatnici mobilne telefonije u razdoblju od 20. travnja do 20. svibnja imati na raspolaganju neograničeni mobilni Internet.

blank

Neograničeno surfanje u ovom razdoblju bit će dostupno i na 5G mreži svim korisnicima koji imaju 5G kompatibilan uređaj. Dobre vijesti dolaze i za one koji tek namjeravaju nabaviti 5G uređaje jer Magenta 1 donosi velike uštede prilikom kupnje 5G mobilnih uređaja, od 555 sve do 1555 kuna.

Svim korisnicima paketa Internet posvuda automatski se povećava promet uključen u opciju sa 60 GB na 100 GB, što će zadovoljiti i one najzahtjevnije za surfanje u pokretu. Povećan paket mobilnog prometa vrijedi do kraja lipnja. Uz sve to, korisnici mogu gledati HBO Premium sadržaj na MAXtv to Go bez naknade mjesec dana.

„Kontinuiran rast broja korisnika Magenta 1 i njihovo visoko zadovoljstvo pokazuju kako korisnici itekako prepoznaju prednosti napredne premium usluge te mogućnosti i posebne pogodnosti kombiniranja fiksnih i mobilnih usluga. Na tome nastavljamo graditi i pružati našim korisnicima najbolje korisničko iskustvo uz najkvalitetniju ponudu sadržaja“, izjavio je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.