Na MWC22 stiže više od 1500 izlagača

blank

Krajem veljače u Barceloni bi se trebao održati Mobile World Congress, a organizatori očekuju velik broj izlagača

Prije nekoliko godina u Barceloni je, na Mobile World Congressu, sudjelovalo oko 2500 izlagača, uz više od 100.000 posjetitelja. Jedan od glavnih tehnoloških događaja u godini nastavlja se i u 2022.

Od 28. veljače pa do 3. ožujka 2022. Fira Barcelona će biti mjesto susreta najnovijih tehnologija, inovacija i startupova, Očekuje se više od 1500 izlagača, a prijavljeni su sudionici iz 150 zemalja svijeta. Sudjelovat će TCL, Samsung, Xiaomi, Huawei, Lenovo, Microsoft, Meta, Ericsson, Google, Vodafone, HTC, Nokia, ZTE, Dell, Oppo, Qualcomm i mnogi drugi.

blank

Glavne teme na MWC 2022 u Barceloni su: 5G Connect, Advancing AI, CloudNet, FinTech, Internet of Everything i Tech Horizon.

Susrest će se s decision-makersima (donositeljima odluka), čut će od vodećih ljudi zanimljive misli i zaključiti poslove. Kreatori politike susrest će se kroz MWC prestižni Ministerial Programme i svi se ohrabruju da dožive početnu konferenciju 4YFN i potpuno novu za 2022., Industry City.

Tijekom četiri dana vidjet ćemo živost, doseg i raznolikost koji MWC stavlja na čelo vrste inovacija koja se bavi kritičnim izazovima u cijelom društvu. Ovo je Connectivity Unleashed i potencijal je posvuda.

Mnogo toga se promijenilo u protekle dvije godine, ali organizator GSMA ima odlučnost da ponovno okupi industriju na jednom mjestu. Od pametne mobilnosti do proizvodnje i od fintecha do zdravlja – MWC Barcelona 2022 će pokazati budućnost povezivanja na svim tržištima.