Najbolja tech ideja osvojit će izlagački štand na CES 2022 u Las Vegasu

blank

Osmo izdanje najuzbudljivijeg regionalnog natjecanja tehnoloških ideja Idea Knockout 2021 održat će se krajem rujna u Zagrebu

Tko će biti pobjednik Bugovog natjecanja tehnoloških ideja Idea Knockout 2021 saznat ćemo 30. rujna 2021., nakon predstavljanja svih prijavljenih tehnoloških ideja. Pobjednik će osvojiti izlagački štand na Eureka Parku, dijelu „rezerviranom“ isključivo za najbolje startupe na svijetu, na najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija CES 2022 u Las Vegasu, ali i hotelski smještaj sa šest noćenja te dvije povratne avionske karte za Las Vegas.

blank

Na prethodnih sedam Idea Knockouta pobijedili su startupovi Iron Bull, Orqa, MAKERbuino, STEMI, Streaming Solutions i DivIT. Da biste se prijavili na Idea Knockout 2021 ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip.

Prijava se obavlja putem web-stranice natječaja, www.ideaknockout.com, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. Osim spomenute prve nagrade, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu bit će u prilici osvajati i druge vrijedne nagrade, poput mobilnih uređaja i „slotova“ za nastup na Bug Future Showu 2022.

Žiri Idea Knockouta ostat će neotkriven do samog održavanja natjecanja 30. rujna 2021. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljat će Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu čiji je Trgovinsku ured i službeni zastupnik CES-a za našu zemlju. CES 2022 održat će se od 5. do 8. siječnja 2022. u Las Vegasu u SAD-u, kao fizički sajam, s prisutnim posjetiteljima.

Video s najzanimljivijim trenucima prošlogodišnjeg izdanja Idea Knockouta pogledajte ovdje.