Najbolji pametni telefon u 2021. godini je…

blank

Žiri sastavljen od 16 članova proglasio je najbolji pametni telefon na Mobile World Congressu u Barceloni

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G najbolji je pametni telefon u 2021. godini, zaključio je nakon vijećanja žiri nagrade GLOMO koja se svake godine dodjeljuje tijekom Mobile World Congressa u Barceloni.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

„Android pametni telefon sa širokim rasponom značajki, zapanjujućim AMOLED zaslonom, najboljim kamerama u svojoj klasi te još mnogo toga, dostojan je pobjednik kategorije najboljih pametnih telefona 2021. godine“, zaključak je žirija.

U izboru su bili sljedeći pametni telefoni:

• Apple iPhone 12 Pro Max
• OnePlus 9 Pro
• Samsung Galaxy S20 FE 5G
• Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
• Xiaomi Mi 11 Ultra

„Čast nam je što smo u takvoj natjecateljskoj kategoriji prepoznati tijekom ovogodišnje dodjele GLOMO. Potrebe korisnika koje su raznolike i dinamične mijenjaju se i nastavljaju rasti, stoga smo posvećeni razvoju uređaja koje korisnici širom svijeta vole. Samsung ima dugu i ponosnu povijest inovativnosti te smo ustrajni u isporučivanju uređaja koji udovoljavaju potrebama naših korisnika, sada i u budućnosti“, rekla je Stephanie Choi, voditeljica marketinga u segmentu poslovanja s mobilnim komunikacijama, Samsung Electronics.

„Čestitamo svim pobjednicima i nominiranima za GSMA-ove GLOMO nagrade 2021. godine. S obzirom na izazovne okolnosti s kojima se suočavamo posljednjih 15 mjeseci, od velike je važnosti da se okupimo kako bismo prepoznali nevjerojatne inovacije i domišljatost koja oblikuje našu indurstiju, ali i pozitivno utječe na svijet oko nas“, zaključio je John Hoffman, izvršni direktor, GSMA Ltd.

Dodijeljene su i druge GLOMO nagrade na MWC 2021.

U 2020. godini, iako MWC 2020 nije održan, pobjednikom je proglašen OnePlus 7T Pro dok je u 2019. godini titulu odnio Huawei Mate 20 Pro.