Najpovoljniju cijenu za uslugu Deezer od sada omogućuje A1 Hrvatska

blank

A1 Xplore Music by Deezer najnovija je usluga u kojoj mogu uživati korisnici mreže A1 Hrvatska, a cijena je najpovoljnija na hrvatskom tržištu

Tijekom prva tri mjeseca cijena za A1 Xplore Music by Deezer Premium je 0 kuna, a zatim se svaki mjesec usluga naplaćuje 29 kuna. Jedan korisnički račun može se povezati na tri različita uređaja, primjerice mobilni telefon, tablet, desktop računalo, pametni zvučnik, pametni sat ili druge kućne uređaje i igraće konzole. Povoljnije je to nego kod drugih mobilnih operatora na hrvatskom tržištu koji već od prije nude slušanje glazbe preko servisa Deezer.

blank

Dostupno vam je više od 73 milijuna pjesmama iz cijelog svijeta, možete kreirati vlastite playliste ili uživati u postojećim listama, a za vrijeme korištenja Deezera ne trošite internet iz svoje tarife. Glazba se preko Deezera može slušati i offline, odnosno bez internetske veze, preuzimanjem omiljenih pjesama i playlista na uređaj. Naravno, nema niti reklama, a nudi se najbolja kvaliteta zvuka.

Deezer možete aktivirati kroz aplikaciju Moj A1 ili na Moj A1 web portalu, nakon čega vam na pametni telefon dolazi SMS poruka s linkom za završetak aktivacije, a usluga je dostupna i pretplatnicima i korisnicima na bonove operatora A1 Hrvatska. Uslugu možete aktivirati i na A1 prodajnom mjestu ili preko A1 Službe za korisnike.

Dodatni bonus je što korištenje A1 Xplore Music by Deezer Family. S jednom pretplatom od 59 kuna mjesečno može se koristiti šest korisnika koji se povezuju unutar Family profila. Odnosno, 9,84 kune po osobi. Svaki član ima vlastiti profil, a roditeljima koji žele kontrolu nad konzumacijom sadržaja svojih najmlađih članova kućanstva omogućuje se kreiranje posebnog Kids profila. Korisnici paketa, glazbu mogu simultano slušati na čak 13 različitih uređaja koje mogu povezati na jedan Deezer family pretplatnički račun.

blank

Xplore Music by Deezer imat će i editorial odnosno playliste koje će A1, prateći trendove u Hrvatskoj i svijetu, redovito kreirati i ažurirati te samim time jačati digitalnu glazbenu osviještenost u Hrvatskoj istovremeno pružajući podršku domaćim glazbenicima.

Streaming servisi sve su popularniji kako na globalnoj razini tako i u Hrvatskoj. Prema istraživanju koje je potkraj prošle godine proveo HDS ZAMP (Hrvatsko društvo skladatelja ZAMP) na domaćem je tržištu zabilježen velik rast prihoda glazbene industrije od streaming servisa pa je tako u listopadu zabilježen porast od čak 349 posto u odnosu na prethodni obračun u travnju 2020.

blank

„Osim postojećeg vrhunskog TV sadržaja, korisnicima donosimo još jedan, ovoga puta glazbeni. Digitalna tehnologija promijenila je način na koji doživljavamo glazbu i kao korisnici smo stekli naviku da nas prati gdje god bili. Mlađe generacije odrastaju uz streamanje glazbe, a zrelije generacije prihvatile su novi način uživanja u glazbi koji ima prednosti koje ranije nismo mogli niti zamisliti. Vjerujem kako ćemo uz A1 Xplore Music by Deezer potaknuti mnoge da isprobaju sve prednosti uživanja u streamanju glazbe“, izjavila je Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika.

„Jedan od najpopularnijih svjetskih glazbenih streaming servisa, sada će korisnicima biti dostupniji nego ikada zbog uistinu odlične ponude koju smo pripremili. A1 Xplore Music by Deezer dostupan je individualcima i obiteljima uz najpovoljniju cijenu na tržištu te uz najduže besplatno razdoblje. Aktivacija usluge je brza i jednostavna, digital i mobile first uz par klikova preko Moj A1 aplikacije“, izjavila je Monika Majstorović, direktorica marketinga A1 Hrvatska.

„Želimo da svaki ljubitelj glazbe i podcasta prepozna A1 Xplore Music by Deezer kao najbolje mjesto za pronalazak njihove omiljene audio zabave, a naše novo partnerstvo najlakši je način da milijunima ljudi u Hrvatskoj pružimo personalizirano i lokalno iskustvo. Jedva čekamo da korisnici A1 mreže otkriju i preslušaju sve što im Deezer nudi“, izjavio je Ralph Pighin, viši potpredsjednik Deezera za Europu, Aziju i Afriku.