Najviša razina izvrsnosti za A1 Telekom Austria Grupi

blank

Najviši mogući Tier 4 certifikat dobila je satelitska zemaljska postaja Aflenz u Austriji koju smo nedavno i posjetili

Najvišu potvrdu izvrsnosti A1 Telekom Austria Grupa dobila je od World Teleport Association (WTA), udruženja pružatelja satelitskih komunikacijskih usluga i vrijedi tri godine. Najviši mogući Tier 4 certifikat stigao je nakon certifikacije provedene prema strogim kriterijima koje propisuje WTA.

Tier 4 razina certifikacije potvrda je izvrsnosti i najviših standarda sigurnosti, rendundacije i nadzora te primjene najnovijih tehnoloških rješenja u automatizaciji procesa i osiguravanju kontinuiteta pružanja usluga. I sami smo se u to uvjerili prilikom posjeta Aflenzu, mjestu s kojeg tv signal dolazi na vaš televizor i pametni telefon.

A1 Aflenz antena

Treba istaknuti da samo nekoliko pružatelja usluga u svijetu ima mogućnost i iskustvo u pružanju pouzdane satelitske komunikacije dostupne diljem svijeta. A1 Telekom Austria Grupa, s više od 40 godina iskustva, jedan je od vodećih europskih pružatelja satelitskih usluga i njima pokriva više od 80 posto svjetskog stanovništva.

Elena Petrova, direktorica odjela za veleprodaju emitiranja u A1 Telekom Austria Groupi naglašava: „Glavni cilj odjela za veleprodaju emitiranja u A1 je kontinuirano unaprjeđenje poslovanja te pružanje najsigurnije i najpouzdanije tehničke usluge partnerima diljem svijeta. U tom smislu, postupak dobivanja certifikata četvrte razine bio je izuzetno važan za nas. Priznanje WTA-a dokazuje našu izvrsnost u upravljanju zemaljskom postajom i potvrđuje vodeću poziciju u Europi, Aziji i SAD-u. Još jedan dokaz za to su pozitivne povratne informacije naših klijenata – njihovo povjerenje, suradnja i volja da odaberu veleprodaju emitiranja u A1 Telekom Austria Grupi kao svog glavnog tehničko g partnera“.

„Zaželjeli smo dobrodošlicu A1 Telekom Austria Groupi u obitelj operatora koji su proveli certifikaciju svojih postrojenja, tehnologije i operativnih postupaka“, izjavio je izvršni direktor WTA Robert Bell te dodao: „Neovisna procjena i validacija zasnovana je na definiranim standardima prema kojima se razlikuju i izdvajaju vrhunski operatori zemaljskih postaja. Osim toga, certifikat je jamstvo klijentima da će dobiti kvalitetu usluge koju i očekuju.“

blank blank