Nakon 772 utakmice i 5146 golova zna se pobjednik Hrvatski Telekom e-Lige

blank

Završila je Hrvatski Telekom e-Liga, a pobjedu je u finalu odnio Teo Radman koji je branio boje GNK Dinamo Zagreb

Od devet klubova koji su sudjelovali u esport natjecanju Hrvatski Telekom e-Lige finale su izborili GNK Dinamo Zagreb, NK Osijek i HNK Gorica. Pobjednik Teo Radman osvojio je 10.000 kuna te osigurao nastavak suradnje s GNK Dinamo Zagreb kao FIFA igrač.

Teo Radman, pobjednik Hrvatski Telekom e-Lige i Malajski Tapir
Teo Radman, pobjednik Hrvatski Telekom e-Lige i Malajski Tapir

Teo Radman (I730ITeoI) je zahvaljujući čvrstoj koncentraciji i izdržljivosti u finalnom odmjeravanju u igri FIFA 21, s rezultatom 2:1, odnio pobjedu nad Arminom Hasanbegovićem (NK_OS_superfly). Pobjednik I730ITeoI je kroz čitav turnir ostvario impresivan rezultat, 97 golova.

Ostali finalisti podijelili su preostali iznos nagradnog fonda kojeg je osigurao Hrvatski Telekom i koji je iznosio 18.000 kuna: drugoplasirani Armin Hasanbegović je branio boje NK Osijeka, trećeplasirani Marko Matančić je igrao za HNK Goricu i četvrtoplasirani Matej Brozović je igrao za GNK Dinamo Zagreb.

Matej Brozović, Marko Matančić, Armin Hasanbegović i Teo Radman
Matej Brozović, Marko Matančić, Armin Hasanbegović i Teo Radman

Hrvatski Telekom e-Liga okupila je devet klubova: Dinamo, Osijek, Rijeku, Goricu, Istru, Lokomotivu, Šibenik, Varaždin i Slaven Belupo. Ukupno su odigrane 772 utakmice, sudjelovalo je 1024 igrača koji su zabili 5146 golova, a sve je dostupno za pogledati na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma.