Nakon modela Magic5 Pro stižu novi pametni telefoni iz Honora

blank

U jednom od vodećih mjesta na pariškom Champs Elysées, u Pavillonu Gabriel, Honor će predstaviti modele iz serije 90

Pariški Pavillon Gabriel mjesto je za prestižna događanja, a tamo će 6. srpnja 2023. Honor održati veliku europsku premijeru novih pametnih telefona Honor 90 i Honor 90 Lite. Na nikad uzbudljivijem lauch eventu u Parizu vidjet ćemo novu seriju vrhunskih HONOR 90 uređaja koji pripadaju višem srednjem cjenovnom razredu.

Bit će to drugi veliki ovogodišnji događaj, nakon što je u travnju ove godine predstavljen dosad najbolji Magic5 Pro uređaj iz Honora. Nadolazeća serija HONOR 90 bit će značajna nadogradnja u odnosu na seriju telefona HONOR 80.

Uz privlačan dizajn, iznenađujuće brze performanse ili kameru koju pokreće umjetna inteligencija telefoni serije HONOR 90 imaju za cilj dokazati da srednja klasa više ne znači prosječnost. HONOR tako govori o impresivnim specifikacijama i inovativnim značajkama koje bi nove pametne telefone mogle dodatno pozicionirati na tržištu srednje klase.

blank

 

Globalne verzije ovih modela neće se bitno razlikovati od kineskih, osim po softveru, no u svakom slučaju HONOR-ovo predstavljanje novih uređaja najbolje će predstaviti revolucionarni pametni telefon.

Predstavljanje serije HONOR 90, koje će se održati 6. srpnja s početkom u 15 sati u Pavillion Gabriel u Parizu, moći će se pratiti i uživo, putem poveznice.

HONOR u posljednje vrijeme bilježi velik rast prodaje, a time i tržišnog udjela i na inozemnim tržištima čime je postao novi globalni igrač koji je više nego očito spreman za borbu protiv onih s najvećim tržišnim udjelom.

blank