Nakon tri mjeseca epskih esport borbi slijedi veliko finale

blank

Poznati su svi sudionici finala sedme sezone A1 Adria Lige koja će se održati u sklopu Reboot Online Games Week powered by A1

Za titulu prvaka sedme sezone A1 Adria Lige u igrama CS:GO, FIFA21, League of Legends i Brawl Stars! borit će se timovi i igrači, a nakon tri mjeseca epskih esport borbi slijedi veliko finale sedme sezone A1 Adria Lige koje će se održati od 16. do 20. lipnja 2021.

Više od 120 CS:GO ekipa je sredinom ožujka započelo svoj put do finala sedme sezone Lige. Nakon otvorenih kvalifikacija i swiss grupne faze, saznali smo četiri polufinalista. Finale sedme sezone bit će posljednji put da u ovom sastavu gledamo trostruke osvajače ONYX koji su već najavili da slavni trio Impulse-aVN-Dimke u budućnosti više neće igrati zajedno.

ONYX je s glatkih 3-0 projurio grupnom fazom, a njihov rival 4glory, kao i makedonske ekipe Good Game i PORTUGAL, morat će se pošteno namučiti da ih na ROGW-u skinu s trona. Za razliku od prethodne sezone, FIFA21 igrači su sedmu sezonu odigrali u swiss formatu.

Nakon osam najboljih e-nogometaša regije u FIFA21 igri, brojka se prepolovila, ostalo ih je četvero, a dvodnevno finale slijedi dat će nam odgovore na mnoga pitanja – može li Brstimir održati sjajnu formu iz grupne faze? Kakve šanse ima hrvatski predstavnik FIFAFICO? Hoće li esad1memic iz NK Osijek osvojiti titulu prvaka ili će to uspjeti ostvariti amke2001?

League of Legends se napokon vratio u A1 Adria Ligu! Regionalni fanovi su, uz Hakkinena i Baldya, prvo uživali u zanimljivim nacionalnim kvalifikacijama, a zatim i u regionalnom finalu koje se igralo u double-elimination formatu. Split Raidersi su razvalili konkurenciju i osigurali mjesto u velikom finalu, a NK Osijek, Harmony i Fiko Izdaja nemaju pravo na grešku ako u subotu (19.6) žele uzeti najveći dio nagradnog fonda.

Od srijede do nedjelje moći ćete pratiti mečeve regionalnog esport natjecanja u sve četiri navedene igre: Brawl Stars, FIFA21, League of Legends te CS:GO.