Ne propustite: Samsung Studio 22 u srcu Zagreba

blank

Nova pop-up lokacija na Trgu bana Josipa Jelačića u centru Zagreba nudi uživanje u tehnologiji, umjetnosti i kulturi

Samsung Electronics Adriatic na kultnoj lokaciji pokazuje kako se tehnologija i umjetnost izvrsno nadopunjavaju. Studio 22 postaje mjesto gdje se posjetitelji mogu educirati, isprobati nove tehnološke inovacije te uživati u raznolikom zabavnom i umjetničkom programu sve do kraja godine.

Osim dodira s tehnologijom unutar samog Studija 22 za posjetitelje su organizirana i brojna kulturna te zabavna događanja među kojima se ističe izložba Mladih Kipara Zagreba i fotografija Johna Pavlisha.

Od 9. listopada 2022. Studio 22 nastavlja biti mjesto spoja tehnologije i umjetnosti. Počinje posebna izložba čiji je autor poznati fotograf John Pavlish, ime koje se posebno ističe kada je riječ o snimanju poznatih lica, modnih revija te događaja. Sama izložba je umjetničkog karaktera napravljena s nevjerojatnom kamerom Galaxy Z Fold4 pametnog telefona.

„Sama izložba je umjetničkog karaktera, ali je po čemu mnogo drugačija. Njome sam htio pokazati i da s pametnim telefonom svatko može biti svoj umjetnik. Veselim se što će moji radovi biti prikazani na mjestu spoja umjetnosti i tehnologije, i to u samom centru Zagreba“, izjavio je John Pavlish.

blank

S pozicijom na glavnom zagrebačkom trgu svi prolaznici i zaljubljenici u tehnologiju mogu nakon gradske šetnje, povratka s posla ili druženja po centru svratiti u Samsung Studio 22 te uz podršku stručnjaka isprobati najnovije inovativne uređaje tvrtke Samsung Electronics.

Time Studio 22 ponovo postaje kultno okupljalište u samom srcu Zagreba uz bogati kulturni i umjetnički program pod okriljem tehnologije. Svi sadašnji i budući posjetitelji Samsung Studija 22 mogu iskoristiti posebne promotivne ponude za kupovinu najnovijih modela pametnih telefona.

Uz kupnju jednog od pametnih telefona Galaxy S22 serije na poklon se dobivaju Buds2 bežične slušalice. Kupnjom Galaxy Z Flip4 pametnog telefona na poklon se dobiva posebna silikonska futrola s prstenom dok se uz Galaxy Z Fold4 na dar pruža stojeća futrola s olovkom. Na kraju, u Studiju 22 traje i posebna Try and Buy prilika gdje korisnici imaju priliku isprobati uređaje 7 dana prije kupovine.

blank

blank

blank

blank

blank

blank