Zadovoljstvo klijenata poslovni je imperativ

blank

Koji nas trendovi očekuju u idućoj godini, je li u doba tehnologije i prediktivne analitike lakše zadovoljiti potrebe klijenata?

Odgovore će dati 11. godišnja konferencija BE-terna koja će se pod nazivom „CX, Business and Tech“ održati u četvrtak 13. listopada 2022. od 8.30 do 16 h u hotelu Esplanade u Zagrebu. Program konferencije objedinit će zanimljiva predavanja s fokusom na klijente kao ključ uspješnosti poslovanja.

Sve veća informiranost klijenata, njihova rastuća očekivanja, digitalizacija poslovanja i načina kupnje
samo su neki od razloga zašto je zadovoljstvo klijenata poslovni imperativ već neko vrijeme. Je li u doba tehnologije i prediktivne analitike lakše zadovoljiti potrebe klijenata ili ekonomska situacija i prijeteća kriza stavljaju pred poduzeća nikad već izazov?

blank

Koji nas trendovi očekuju u idućoj godini? Postoji li odlično iskustvo klijenata bez odličnog iskustva zaposlenih? Ove godine čut ćemo predavanja brojnih domaćih i inozemnih predavača, od kojih izdvajamo keynote predavanje dr. Vikasa Tibrewalle, „The Lucifer Gene & The Challenge of ‘Future Proof’“.

Tijekom posljednjih 30 godina dr. Tibrewala je osmislio i vodio brojne radionice za top menadžment i seminare za više rukovoditelje usmjerene na otključavanje rasta kroz izvanredan razvoj i provedbu strategije. U svom predavanju osvrnut će se na stalne promjene čiji intenzitet, brzina i nepredvidivost nikad nisu bili snažniji. U takvom okruženju, mnoge tvrtke propadaju ili žive kao sjena svoje prethodne slave iako su prilike za uspjeh na njihovim tržištima veće nego ikad.

Krešimir Mlinarić (izvor: LinkedIn)
Krešimir Mlinarić (izvor: LinkedIn)

Keynote predavanja će održati:
• Krešimir Mlinarić, direktor BE-terna Hrvatska
• dr. Vikas Tibrewala, Adjunct Professor of Management at IMD, Lausanne, and a close collaborator of IEDC, Bled
• Marko Derča, partner u konzultantskoj tvrtki Kearney
• Filip Lavriv, direktor, Prima
• Igor Gržan, Head of project management, BE-terna
• Ana Zovko, direktorica sektora za digitalni razvoj, Croatia Osiguranje
• Ana Bolkovac, voditeljica projekata, Moj Posao