Neograničeno surfanje i gledanje filmova

blank

Kombiniranje Tele2 pokućnog interneta, tarife BEZBROJ GB i tableta Yoga Smart

Odabirom tarife BEZBROJ GB Tele2 pokućnog interneta za jednu kunu odmah te uz ostatak na rate (234 kn/mjesečno) dobit ćete Lenovo Yoga Smart Tab koji se može ne samo nositi bilo gdje nego i objesiti na željeno mjesto. Ne zahtijeva docking station, stoga može biti praktičan dodatak u kuhinji, uredu ili čak na putovanju.

blank

Tablet Yoga Smart pruža iskustvo uživanja u vrhunskom zvuku uz dvostruke JBL Hi-Fi zvučnice podebljane pametnim pojačalom i precizno optimiranom opcijom Dolby Atmos koja slovi kao jedan od najnaprednijih tehnoloških sustava za reprodukciju višekanalnog zvuka.

Zahvaljujući ugrađenoj usluzi Google Assistant’s Ambient Mode i zvučnom dosegu od 360°, korisnik glasovnom naredbom u svojem pametnom domu može tabletom kontrolirati ostale uređaje, upravljati glazbom, pregledavati najvažnije obavijesti i zakazane radnje te pretvoriti svoj tablet u genijalan digitalni fotookvir, i to bilo kada i bilo gdje zahvaljujući pokućnom internetu.

blank

Tele2 pokućni internet omogućava mobilnost i neograničenu slobodu surfanja, a instalacija je jednostavna i praktična. Ruter se jednostavno uključi u struju te se može nositi bilo gdje, bez razmišljanja o kabelima, vremenu potrebnom za spajanje ili traženju bežične mreže. Uz neograničeni internet korisnik doista može uživati u neograničenoj slobodi surfanja gdje god se nalazio.

Lenovo Yoga Smart Tab s Androidom 9 Pie pokreće Snapdragon 439, uz 4 GB radne i 64 GB interne memorije, bateriju kapaciteta 7000 mAh. Ima 10,1-inčni fullHD ekran, stražnju od 8 i prednju od 5 megapiksela kameru te dolazi u Iron sivoj boji.