Nikad niste sami uz pokućni internet

blank

Sam u kući ne postoji uz Tele2 pokućni internet, a za ispod bora pripremili su i zanimljivu ponudu

Ljubitelji gaminga uživali su na nedavno završenom Infogamer sajmu, a nastavak zabave kod kuće nudi Tele2. Za samo 65 kuna mjesečno, uz BEZBROJ GB pokućnog interneta, dar ovog Božića dolazi u obliku Playstation četvorke s 500 GB i tri blockbuster igre – Horizon Zero Dawn Complete Edition PS4, Detroit: Become Human PS4 i The Last of Us Remastered PS4.
Budući da Božić ne bi bio Božić bez dodatnih iznenađenja, Tele2 omogućuje i tromjesečno članstvo PS Plus.

Korisnici Tele2 ne moraju brinuti da će ih skijanje ili posjet rodbini omesti u idealnim božićnim planovima jer Playku i pokućni internet nose sa sobom. Tako mogu neograničeno igrati bilo kada i bilo gdje, čak i ako baka živi u selu pokraj Kupe, bez fiksne mreže.

Tele2 ove je godine dodatno poboljšao svoju mrežu zahvaljujući implementaciji 4G+ mreže, a sve kako bi svojim korisnicima, kojih je više od milijun, omogućio bezbrižno surfanje čak i u blagdansko vrijeme. Tako je i ove godine uz Tele2 moguće postati najbolji Djed Božićnjak zahvaljujući ponudi koja u jednom potezu daje najbolje za sve – ljubiteljima gaminga najbolje božićne praznike, ljubiteljima društvenih mreža neograničenu slobodu komunikacije bez obzira na potrošeni broj GB-a ili broj poslanih fotografija, a darivatelju mirne i bezbrižne blagdane.