Nogometaši NK Osijeka i gamer odmjerili snage u igranju FIFA 20

blank

Povod igranja popularne igre FIFA 20 je otvorenje novog A1 centra u Osijeku

A1 je u osječkom centru Portanova organizirao zanimljiv gamerski duel u kojem su sudjelovali nogometaši NK Osijeka i gamer Malajski Tapir. Povod je otvorenje novog A1 centra u potpunosti digitaliziranog i prilagođenog korisnicima.

Brojnim zaljubljenicima u nove tehnologije, jednostavniji i funkcionalniji koncept trgovine sada nudi bolji pregled ponude, olakšava komunikaciju s osobljem te omogućuje jednostavan i brz odabir proizvoda i usluga.

blank

„Kako bismo se još više približili korisnicima uklonili smo fizičke barijere između prodajnog osoblja i korisnika omogućujući im lakše kretanje prostorom i bolji pregled ponude. Jednostavnije, minimalističko uređenje osmislili smo kako bi se kupci brže snašli među izloženim proizvodima i uslugama te se osjećali opušteno i ugodno prilikom kupnje.
Kao digitalna kompanija kontinuirano radimo na poboljšanju korisničkog iskustva s posebnim naglaskom na digitalne tehnologije, a nedavno smo predstavili i A1 virtualni shop. Riječ je o inovativnoj usluzi koja omogućuje korisniku da uz pomoć naših djelatnika na video vezi iz udobnosti svojega doma pregledava i kupuje proizvode dostupne u fizičkoj trgovini“, objasnila je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska.

blank

Otvorenju novog A1 centra prisustvovali su i nogometaši NK Osijeka Josip Špoljarić i Mihael Žaper te gamer i youtuber Ivan Rado poznatiji kao Malajski Tapir, koji su preuzeli ulogu A1 osoblja. Prodajom proizvoda i usluga A1 zaradili su 20.000 kuna koje A1 Hrvatska donira Centru za odgoj i obrazovanje Ivan Štark. U duhu blagdanskog darivanja ovoj donaciji pridružili su se i organizatori Pannonian Challengea, s kojima A1 Hrvatska surađuje već dugi niz godina kao generalni sponzor eventa te su i oni centru donirali 5.000 kuna. Uz to, pridružili su se i igrači NK Osijek koji su štićenicima Centra donirali televizor dok PlayStation Hrvatska sudjeluje u donaciji s PlayStation4 konzolom.

blank

Osim humanitarne akcije nogometaši NK Osijeka i Malajski Tapir su s posjetiteljima, u posebnom blagdanskom gaming kutku, zaigrali FIFA 20. Mladim je Osječanima pritom najviše izazova zadavao poznati gamer koji je nedavno sudjelovao i na jednom od najvećih gaming sajmova na svijetu, zagrebačkom Reboot InfoGameru powered by A1, gdje su posjetitelji prvi u regiji i među prvima u svijetu mogli odmjeriti snage u mobilnim igrama na A1 5G mreži.

blank