Ovo su najbolji gameri na Reboot InfoGamer powered by A1

blank

Oko 100.000 ljudi posjetilo je ovogodišnji osmi po redu Reboot InfoGamer powered by A1, a odigrana su i finala natjecanja u mobilnim igrama

Prvi put u regiji i među prvima u svijetu na Reboot InfoGamer powered by A1 igralo se na A1 5G mreži. Finala mobilnih igara Hearthstone i Clash Royale igrala su se u petak, 15. studenog, na Huawei uređajima Mate 20X 5G. U završnici igre Clash Royale natjecali su se ConeKorleone i Nikola koji je osvojio prvo mjesto. U Hearthstone završnici našli su se Paljuha i dimi, a pobjedu je odnio Paljuha.

blank
Clash Royale, pobjednik Nikola

 

CLASH ROYALE:
1. mjesto – Nikola
2. mjesto – ConeKorleone
3. mjesto – BrunoBlaze
4. mjesto – TomoisMaster

blank
Hearthstone, pobjednik Pahulja

HEARTHSTONE
1. mjesto – Paljuha
2. mjesto – dimi
3. mjesto – reqvam
4. mjesto – Uberkaiser

Vikend je bio rezerviran za računalne igre CS:GO i DOTA 2. U subotnjem CS:GO okršaju na velikim ekranima u A1 5G Gaming Areni, pred brojnim posjetiteljima, našla su se četiri najbolja tima s ovih prostora – ex-BLUEJAYS, Vilay eSport, uniQue.XPortal i JESTE. Neizvjesni završni meč odigrali su uniQue.XPortal i pobjednici ex-BLUEJAYS.

Zadnjeg dana velikog finala A1 Adria Lige i zadnjeg dana Reboot InfoGamera powered by A1 igrala se računalna igra DOTA 2. Od četiri najbolja tima iz regije – Level Up, The Last Jedis, Tim 123 i Team Serbia, u nedjeljnom finalu bili su hrvatski Tim 123 te Level Up iz Srbije. Pobjednički pehar kući je odnijela ekipa Level Up.

blank
CS GO, pobjednici ex BLUEJAYS

CS:GO
1. mjesto – ex-BLUEJAYS
2. mjesto – uniQue.XPortal
3. mjesto – Vilay eSport
4. mjesto – JESTE

blank
DOTA2, pobjednik Level Up

DOTA 2
1. mjesto – Level Up
2. mjesto – Tim 123
3. mjesto – The Last Jedis
4. mjesto – Team Serbia

Tijekom četvrte sezone u prijenose 700 odigranih mečeva uključilo se gotovo 100.000 gledatelja na svim kanalima A1 Adria Lige. Svi koji tijekom vikenda nisu svoje favorite uživo bodrili na Zagrebačkom Velesajmu, finala su mogli pratiti putem live streama na Twitch.tv te YouTube kanalu i službenoj Facebook stranici Lige. Prijenos je bio emitiran i na televizijskim kanalima PlanetSport i GameBar.

Na A1 Community Stageu za vrijeme trajanja sajma posjetitelji su imali priliku sudjelovati u brojnim nagradnim igrama, gaming kvizovima i osvajati vrijedne nagrade. Više nego uspješna demonstracija testne A1 5G mreže i mogućnost da uživo isprobaju kako će 5G utjecati na gejmanje i industriju zabave bila je dodatna atrakcija brojnim posjetiteljima iz regije i šire, a njih je na ovogodišnjem Reboot InfoGamer powered by A1 bilo oko 100.000.