Nokia C32 dolazi s najvišom kvalitetom slike u C-seriji dosad

blank

Ističe se i snažna baterija velikog kapaciteta od 5000 mAh koja će uz AI algoritme omogućiti trajanje do čak tri dana

Nikad ne znamo kamo će nas dan odvesti. No, s trajanjem baterije od 3 dana Nokia C32 spremna je krenuti s vama na to putovanje. A kada sunce zađe stražnja dvostruka kamera je pri ruci da uhvati više svjetla i napravi zadivljujuće snimke u noćnom načinu rada. Uz sve to, njegova luksuzna staklena poleđina i prekrasni naglašeni detalji poslastica su za oko i za vaš dlan.

Luksuzni dizajn sa stražnjom stranom od kaljenog stakla i okvirom s metalik završnom obradom pružaju profinjen izgled i osjećaj dok se telefon drži u ruci. Dolazi u profinjenom dizajnu sa završnom obradom od kaljenog stakla i elegantnim, ravnim bočnim stijenkama koje C-seriji daju vrhunski dojam.

blank

Dolazeći s najnovijim Androidom 13 odmah po vađenju iz kutije, Nokia C32 donosi najpersonaliziraniji softver do sada za moderno iskustvo pametnog telefona. Uz Android 13 personalizirajte i zaštitite svoje iskustvo na pametnom telefonu. Imat ćete manje bloatwarea, što znači više dobrih stvari.

Izvrsne slike pri slabom osvjetljenju, sa stražnjim senzorom od 50 MP za hvatanje više svjetla, plus Noćni način rada za prednju i stražnju kameru znače da ćete biti jako zadovoljni jer Nokia C32 dolazi s najvišom kvalitetom slike u C-seriji dosad.

Nokia C32 dolazi u boji Charcoal, Autumn Green i Beach Pink, a dostupna je u konfiguracijama
memorije i pohrane od 3/64 GB i 4/128 GB. Globalni prosjek cijene je 139 eura.

blank blank