Nova linija Neo QLED 8K televizora i soundbarova

blank

Samsung je predstavio nove televizore koji nude gaming, povezivost te redefinirano povezano iskustvo na više uređaja

Samsung je na svom virtualnom događaju Unbox & Discover predstavio novu liniju Neo QLED 8K televizora, soundbarova, dodataka te viziju održivosti za 2022. godinu.

Novom linijom uređaja Samsung nastoji redefinirati ulogu televizije stvaranjem lijepo dizajniranih, vrhunskih zaslona koji nude puno više od same zabave.

Ovogodišnji proizvodi i značajke podižu zaslon na potpuno novu razinu pružajući korisniku da na jednom središnjem mjestu ima na raspolaganju različite opcije – od gaminga, povezivanja, rada i još mnogo toga.

“Usredotočeni smo na stvaranje besprijekornog iskustva kod svih naših uređaja čime korisnicima omogućujemo bezbrižno uživanje u svim njihovim prednostima i značajkama. Neo QLED 8K za 2022. godinu dizajniran je da ispuni potrebe i osnaži strast naših korisnika, a sve inovacije potaknute su upravo njihovim iskustvima. Neo QLED 8K, kao najvažniji uređaj koji se nalazi u središtu svakog doma, također ima moć otvoriti nova iskustva i vrijednosti za naše korisnike”, rekao je Jong-Hee (JH) Han, potpredsjednik, izvršni direktor i voditelj Samsung Device eXperience odjela.

Novi portfelj Samsung proizvoda za 2022. razvijen je prateći viziju „Screens Everywhere, Screens for All“, s televizorima kao ključnim uređajima svakog doma i života korisnika.

U skladu s tom vizijom Samsung je stvorio uređaje koji se neprimjetno integriraju kako bi pružili personalizaciju i povezanost osiguravajući da zaslon odgovara svakom okruženju i životnom stilu.

U povijesti, televizori i zasloni uglavnom su se povezivali s pojmom “gledanja”, ali Neo QLED 8K nastoji to promijeniti proširenjem mogućnosti i stvaranja novih vrijednosti kod korisničkog iskustva.

blank

Televizor Neo QLED 8K za 2022. koristi Neural Quantum 8K najnoviji procesor koji sadrži 20 neovisnih neuronskih AI mreža, od kojih svaka analizira karakteristike sadržaja i kvalitetu prikaza slike za optimalno gledanje, bez obzira na izvor.

Nova značajka Shape Adaptive Light Control omogućava da procesor u kombinaciji sa snažnom Quantum Mini LED tehnologijom stvara preciznu i kontroliranu rasvjetu tako da svijetla područja ostaju svijetla, a tamni prostor oko njega ostaje taman. Recimo, pun mjesec ostat će osvijetljen na tamnom noćnom nebu.

blank

Tu je i vrhunsko gaming iskustvo, uz potpuno novi Gaming Hub. Uređaji uključuju četiri HDMI 2.1 priključka, Motion Xcelerator Turbo Pro 4K 144Hz gaming, Super Ultrawide GameView i Game Bar pružajući učinkovitiji gaming te brzo i moderno iskustvo streaminga.

Uz nevjerojatnu kvalitetu slike i poboljšanje postavki igre će biti realističnije i uzbudljivije nego ikad prije. Samsung također u bliskoj budućnosti predstavlja i ekskluzivnu liniju televizora za gaming od 43 i 50 inča.

blank