Nove tarife za A1 prepaid korisnike na bonove

blank

A1 Hrvatska predstavio je pet potpuno novih tarifa i četiri nove opcije za korisnike na bonove, a stare tarife se mogu nastaviti i dalje koristiti

Razlika između novih prepaid tarifa je u količini minuta razgovora, SMS poruka ili data prometa, a osim tarifa korisnici mogu kombinirati i opcije za uključenje dodatnog data prometa, minuta razgovora ili SMS poruka. Na novim tarifama ne naplaćuje se naknada za uspostavu poziva.

Fleterica za 249 kuna uključuje čak 1 TB interneta i 1500 minuta razgovora i SMS poruka.

Strimalica s 10 GB te 1500 minuta i SMS-ova dolazi po cijeni od 139 kuna.

Surferica uključuje 7 GB i 1000 minuta i SMS-ova za 99 kuna.

Sheralica s 4 GB i 500 minuta i SMS-ova košta 79 kuna.

Spikalicu s 1 GB i 300 minuta i SMS-ova ima cijenu 49 kuna.

Svaku tarifu korisnik može promijeniti kada god poželi i to bez naknade, a one nude i četiri nove opcije – 1 Giga (15 kn), 4 Gige (40 kn), 300 min/SMS (30 kn) i Non Stop Social. Opcija Non Stop Social za 50 kuna korisniku daje neograničen promet na društvenim mrežama – Facebooku, Facebook Messengeru, WhatsAppu, Instagramu, TikToku i Snapchatu.

Uz već postojeće Noćne (neograničen promet od ponoći do 8 sati ujutro za 50 kn), Weekend (15 kn, trenutno za 0 kn, traje od petka u 17 sati do nedjelje u ponoć) i Tjedne opcije (20 GB traje 7 dana, za 60 kn), kao i Opcije 9za9 (9 GB traje 24 sata, za 9 kn) i 30GB (za 110 kn), svaki korisnik Strimalice, Surferice, Sheralice ili Spikalice može jednokratno tražiti još jedan ili četiri gigabajta prometa ili, ako mu je potrebno, dodatnih 300 minuta, odnosno SMS-ova, dok korisnici Fleterice mogu aktivirati samo Opciju 300 min/SMS.

Najveća novost iz A1 je opcija Switch uz koju je moguća jednostavna zamjena minuta u MB i obrnuto, a dostupna je na svim novim A1 tarifama na bonove, osim na Fleterici. Kroz aplikaciju Moj A1 moguće je obaviti zamjenu, prva zamjena unutar trajanja tarife je besplatna, a svaka iduća naplaćuje se 1 kunu.

Za korisnike bonova u ponudi je i posebna ponuda – A1 komplet za samo 1099 kuna uključuje pametni telefon A1 Alpha 20 uz koji na poklon stižu bežične slušalice Cellularline BT. Pročitajte naš test A1 Alpha 20.

A1 Alpha 20 & Cellularline BT
A1 Alpha 20 & Cellularline BT

Stare mjesečne tarife i dalje su dostupne za korištenje korisnicima koji su ih ranije aktivirali. Redovito će se produljivati sve dok korisnik ima dovoljan iznos na računu za produljenje. Isto tako, ako korisnik unutar 30 dana od gubitka tarife nadoplati račun iznosom dovoljnim za produljenje, automatski će biti vraćen sa Start tarife na prethodno korištenu tarifu.