Novinari žele doći u Berlin na IFA sajam i vidjeti najnovije uređaje

blank

Prvi veliki IT događaj nakon pandemije koronvirusa održat će se u Berlinu početkom rujna, a za IFA sajam je zainteresiran velik broj novinara

Organizatori IFA sajma u Berlinu, koji će se od 3. do 5. rujna održati u daleko manjem obimu nego inače, ističu da su novinari i mediji pokazali veliki interes za dolazak u Berlin. Više od 800 novinara iz više od 60 zemalja svijeta (iz cijele Europe, Sjedinjenih Američkih Država, Japana, Kine i Koreje) tijekom samo šest dana od otvaranja poziva za registraciju potvrdilo je svoj dolazak na sajam koji će se ove godine održati u specijalnom izdanju (IFA Special Edition).

blank

To je više nego što su organizatori planirali ugostiti tijekom tri sajamska dana – planirano je samo 800 novinara iz cijelog svijeta, ali ako epidemiološki uvjeti to dozvole postoji mogućnost da se broj pozvanih novinara poveća.

Na IFA sajmu ove će se godine održati četiri događanja: globalna tiskovna konferencija za glavne brendove i konferencije za novinare, IFA Global Markets, inovacijska platforma IFA NEXT i Shift Mobility te IFA Business, maloprodaja i sastanci.

U rujnu 2019. godine IFA sajam je posjetilo 245.000 posjetitelja, a štandove je imalo 2000 izlagača. Ove godine posjetitelji neće moći ući u prostor sajma.