Okupili se profesionalci iz industrije prometa, pametne mobilnosti i parkiranja

blank

U Amsterdamu je, nakon dvije godine pauze zbog pandemije COVID-19, održana međunarodna manifestacija Intertraffic 2022

Hrvatski stručnjaci oduševili su posjetitelje vodećeg svjetskog sajma prometne industrije i mobilnosti, a na ovoj međunarodnoj manifestaciji među više od 800 izlagača iz 160 zemalja svijeta svoj izložbeni prostor imala je i hrvatska IT tvrtka Infoart.

Posjetitelje su oduševili atraktivnim konceptom štanda sa živim stablom masline, što simbolizira dugovječnost jer glavna odlika rješenja koja Infoart nudi korisnicima je upravo dugoročnost, kaže direktor tvrtke Mario Hegedüs.

Hrvatskoj tvrtki Infoart kontinuirano prisustvo na sajmu od iznimne je važnosti jer svoje usluge i proizvode prema srednjim i velikim korisnicima isporučuju još od 1989. godine te se kao jedna od
najdugovječnijih domaćih IT kompanija već dugi niz godina uspješno nosi sa stranim konkurentima.

blank

Također, sva rješenja koja Infoart predstavlja rezultat su rada vlastitog razvojnog tima, a u 2022. očekuju nastavak snažnog rasta ukupnog prihoda i broja zaposlenih. Ove godine naglasak je stavljen na predstavljanju rješenja za velike transakcijske sustave: od ERP-a pete generacije, platforme za usklade i integracije s vanjskim sustavima do aplikacija za mobilno plaćanje.

Najveće reference Infoarta vezane su za implementacije vlastitog ERP sustava na području upravljanja maloprodajom, veleprodajom, financijama i ljudskim resursima, a razvili su i popularnu
mobilnu aplikaciju za plaćanje parkiranja Bmove, široj hrvatskoj javnosti poznatija kao Paydo.