Dvostruka novost iz Iskona za gledatelje televizije

blank

Uz Iskon.Play TV box predstavljena su i dodatna dva načina gledanja televizije, a best buy akciju prate i zgodni TV spotovi

Gledajući televiziju jako puno toga možete saznati. Možete pratiti i nove serije na Netflixu o kojima pričaju vaši prijatelji. Čak i oni koji nemaju najnoviji model pametnog televizora, ali imaju televizor s HDMI ulazom.

Zahvaljujući Iskon.Play TV usluzi, koju smo detaljno opisali, i televizor star 10 ili 15 godina može postati pametan zahvaljujući ruteru koji se jednostavno spoji na televizor i zatim preko naprednog daljinskog upravljača imate iskustvo kao smart TV-u. Birati možete između raznih paketića kanala, bez ugovorne obaveze, a kad vam neki TV kanali dosade ili nemaju sadržaj koji vas zanima jednostavno ih deaktivirajte. Pojave li se ponovo zanimljivi sadržaji, samo ih aktivirate.

Dakle, uz Iskonovu uslugu televizije ne samo što ćete vašem starom televizoru produžiti život te tako djelovati na održivost okoliša nego ćete uštedjeti i novac za novi televizor.

blank

Iskon.Play TV omogućuje pristup do 6000 različitih aplikacija, putem Google Play trgovine koja je dostupna putem Android boxa te na mrežama svih operatora, bez ugovorne obaveze. Možete imati i svoj profil, ukoliko više osoba u kućanstvu gleda isti televizor.

Ruter možete čak i sakriti iza televizora jer daljinski radi preko Bluetooth tehnologije. Što je najzgodnije, ruter se može bežično spojiti na internet tako da vam ne treba niti još jedna žica pored televizora. I ovo je praktično: svoj Iskon.Play TV možete ponijeti bilo gdje sa sobom – na vikendicu, u unajmljeni apartman na moru, kod prijatelja na party ili gledanje tekme.

„Čim smo predstavili uslugu, znali smo da imamo dobitnu kombinaciju. Neopterećeni količinom kanala u paketima, korisnici danas žele birati i izbjeći plaćanje stvari koje nikad ne koriste. Iskreno, jedina (trenutna) mana našeg Iskon Android boxa je ta da još nema omogućen download Netflix aplikacije, no tom smo problemu doskočili uvođenjem novog TV sticka u ponudu“, objašnjava Iskonov CEO Krešimir Madunović.

Novi TV stick marke Xiaomi prva je novost koju Iskon omogućuje svojim korisnicima. Stick košta samo 100 kuna. Upravo je u tijeku proljetna best buy akcija koja nudi Iskon.Play TV uz uslugu fiksnog Iskon interneta za 189 kuna mjesečno, pri čemu se Xiaomi TV stick plaća samo 100 kuna jednokratno.

blank

„Proljetna akcija trajat će kroz travanj i svibanj. Vjerujemo da smo ovime zadovoljili sve zaljubljenike u Netflix koji se svejedno ne žele odreći nekih svojih omiljenih TV kanala u razdoblju kad na Netflixu čekaju nove nastavke svojih najdražih serija“, prokomentirali su u Iskonu.

Xiaomi TV stick iz Iskon.Play TV ponude također nudi potpuno Android TV iskustvo, no za razliku od boxa ovdje se ne plaća najam. TV stick s instaliranim Android 11.0 operativnim sustavom se
jednokratno kupuje prilikom odabira usluge, za što je potrebno izdvojiti 450 kuna.

Na stick je moguće instalirati i aplikacije Netflix te Amazon Prime pa je jednostavno uživati i u tim streaming servisima (uz HBO Max, Pickbox i RTL Play, koji su dostupni u Iskon.Play TV ponudi).

blank

Najbrži način za gledanje televizije je samostalna Iskon.Play TV aplikacija za Android 8+ TV uređaje, što je novost uz stick. Aplikacija je već dostupna u Android TV storeu, nudi identično iskustvo kao i instalirana na box/stick, a njezina je najveća prednost ta da je od trenutka odluke o kupovini dostupna za korištenje u roku od samo 30 minuta.

U prvih pola godine Iskon.Play TV stekao je brojne korisnike-fanove koji neopterećeni ugovornim obvezama i operatorima putuju sa svojim Iskon.Play TV-om te svaki mjesec odabiru paketiće kanala za aktivaciju i deaktivaciju. Pritom ne postoji neki minimalni brojni paketića, a u Iskonu su već najavili kako će korisnici neprestano na raspolaganju imati i MIX-eve popularnijih paketića po povoljnijim akcijskim cijenama.

blank

„Korisnici koju su već na Iskon.Play TV-u nam, uz prenosivost i mogućnost izbora, kao najčešće razloge zadovoljstva spominju kvalitetu slike, napredne načine pretrage sadržaja i vrlo intuitivno sučelje u kojem se lako i ugodno snalaziti, pretraživati svoje omiljene sadržaje i preporuke. Za kraj, naravno da se sve automatski snima i sprema za naknadno gledanje sljedećih sedam dana. Napredna TV usluga bez toga ne bi bila potpuna, to se već podrazumijeva i ne plaća dodatno“, zaljučio je Madunović.

Novi Iskon.Play TV možete naručiti ili detaljnije proučiti na linku.