IFA 2022: Globalni tech reboot u rujnu u Berlinu

blank

U Berlinu će se tijekom pet sajamskih dana, od 2. do 6. rujna 2022., ponovo okupiti vodeće svjetske robne marke

Nakon jednogodišnje pauze IFA se ponovo vraća. Jedan od najstarijih sajmova u svijetu okupit će vodeće svjetske robne marke potrošačke elektronike, kućanskih aparata, informacijskih tehnologija i telekomunikacija.

Posjetiteljima će se ponovo pružiti jedinstvena prilika i platforma za obnovu svjetske industrije. IFA 2022 se održava početkom rujna, što je najbolje vrijeme za pripreme za najvažniju sezonu za međunarodne trgovce, a to je dolazak božićnih i novogodišnjih praznika.

“Sad je konačno vrijeme da ponovno organiziramo sajam u punoj veličini na prostoru Messe Berlina i u gradu koji nije samo glavni grad najvećeg europskog potrošačkog tržišta već je evoluirao kao europski medij kao i središte”, rekao je Jens Heithecker, izvršni direktor IFA-e, izvršni potpredsjednik Messe Berlin Group te dodao: “Mnogi vodeći svjetski brendovi već su se obvezali na sudjelovanje. Bilježimo veliku potražnju za područjem IFA Fitness & Digital Health te kućanski aparati.”

blank
Jens Heithecker

IFA sajam ima reputaciju globalne, nepristrane i visokokvalitetne platforme za robne marke. Događaj nudi fleksibilna i vrlo prilagođena rješenja sudionicima u industriji, maloprodaji i medijima. Kao i prije, koncept i dalje kombinira b2b i b2c elemente, što omogućuje predstavljanje proizvoda i brendova u jedinstveno privlačnom kontekstu i kao izlog industrije i kao provjera stvarnosti za inovacije pred stvarnim potrošačima.

IFA u Berlinu je mjesto gdje se objavljuje većina svjetskih godišnjih inovacija proizvoda koje se zatim stavljaju na raspolaganje potrošačima u poslovanju na kraju godine.

„Industrija ima snažnu želju vratiti se događaju sa susretom lice u lice, a mi smo predani tome da to postane stvarnost u Berlinu ovog rujna na siguran i uspješan način“, izjavio je Martin Ecknig, CEO Messe Berlin.

blank

Berlinski izložbeni prostori se sada ponovo otvaraju: od 1. travnja 2022. sudionici će moći prisustvovati velikim događajima u Berlinu, kao što su sajmovi, bez predočenja bilo kakvog dokaza o testiranju, oporavku ili cijepljenju.

U Berlin se vraća i ShowStoppers i nudi predstavnicima medija poseban pristup ekskluzivnim tržišnim inovacijama. Na ShowStoppers događaju startupi imaju priliku pokazati što nude dok velike tvrtke predstavljaju svoje najnovije inovacije.