Osječani do novog Xiaomija mogu doći u svojem gradu

blank

Xiaomi, brand koji trenutno u Hrvatskoj prodaje najviše pametnih telefona, otvorio je prvi Mi Store u Osijeku

Četvrta trgovina s proizvodima Xiaomi otvorena je u Osijeku; nakon Zagreba u 2018. godini, te Splita i Rijeke u 2020. godini, od sada i Osječani mogu u svojem gradu kupovati pametne telefone, satove i mnoge druge proizvode s potpisom ovog kineskog branda koji je u Hrvatskoj zauzeo prvo mjesto po prodaji pametnih telefona u prvom kvartalu ove godine.

blank

„Zadovoljstvo mi je biti dio otvorenja prvog Mi Storea u Osijeku. Ovo je četvrti Mi Store koji smo otvorili na hrvatskom tržištu, a u tom smjeru planiramo nastaviti i dalje. Naš je cilj osigurati dostupnost fantastičnih proizvoda kroz prodajna mjesta na kojima će naši kupci i Mi Fanovi imati priliku uživati u našim najnovijim pametnim telefonima i inovativnim proizvodima iz Xiaomijevog ekosustava”, naglasio je Andrew Wong, generalni menadžer Xiaomija za srednju i istočnu Europu te nordijsku regiju.

Goran Mudrovčić, Viktor Bijelić i Andrew Wong
Goran Mudrovčić, Viktor Bijelić i Andrew Wong

Sukladno podacima Canalysa za prvi kvartal 2021. godine Xiaomi je postigao izniman uspjeh na razini Europe – drugi je vodeći proizvođač pametnih telefona. Ujedno, postigao je i povijesne rezultate na razini srednje i istočne Europe kao i na hrvatskom tržištu na kojima je Xiaomi postao broj jedan po isporuci pametnih telefona. Na razini srednje i istočne Europe Xiaomi je ostvario godišnji rast od 82% te 32% tržišnog udjela, a sve to duguje svojim Mi fanovima.

Otvorenje Mi Storea realizirano je u suradnji s tvrtkom Bijelić Co, Xiaomijevim distributerom na hrvatskom tržištu.

blank blank