Osmislite savršenu ljubavnu poruku za Valentinovo preko Vibera

blank

U mjesecu Kupida i ljubavnih strelica uz Viberovu pomoć možete poslati savršenu ljubavnu poruku

Reci “Volim te” Viberom! Viber će za predstojeće Valentinovo korisnicima pomoći osmisliti i kreirati savršenu ljubavnu poruku, kome god i kamo god je željeli poslati. Kampanja će startati za samo Valentinovo, ali će ostati dostupna i tijekom idućih mjeseci, kao simbol važnosti ljubavi i zahvalnosti za drage osobe u našim životima.

Vibertine kampanja nije namijenjena samo ljubavnim parovima, već i prijateljima, kolegama, majkama i ženama, za razne posebne prilike, čak i za znak pažnje među potpunim strancima. Inicijativa “Be my Vibertine” proširit će se do milijuna korisnika iz 12 europskih zemalja, a svima će omogućiti kreiranje i dijeljenje digitalnih ljubavnih čestitki.

Zahvaljujući visokopersonaliziranim Vibertine korisnicima će biti lakše pronaći riječi i podijeliti ljubav s drugima bez obzira kolika ih udaljenost dijelila. Čak i ako osoba koja nam se sviđa ne zna za naše osjećaje prema njoj, i dalje joj možemo izraziti svoje osjećaje i to anonimno.

blank

 

Viberova chat avantura započinje kvizom koji korisnike vodi kroz razna pitanja i odgovore kako bi se otkrilo kojeg su trenutno raspoloženja, jesu li više romantične duše koje traže svoju drugu polovicu ili samo nesebično dijele ljubav. Oni najspremniji na pružanje malo ljubavi svima kojima nedostaje čak mogu kreirati čestitku i ubaciti je u virtualni ljubavni sandučić, u kojem će je pronaći nepoznata osoba kojoj će to možda uljepšati dan.

Također, posebno prilagođeni sadržaji, stickeri, GIF-ovi i videa u obliku srca širit će ljubav diljem Vibera. Viber tijekom kampanje planira podijeliti milijune čestitki. Aplikacija će pratiti napredak u pojedinim zemljama u kojima je kampanja aktivna i na temelju toga objaviti gdje ljudi najviše šire ljubav i pozitivnu vibru.