Umjetna inteligencija bit će glavna tema o kojoj će se pričati na jubilarnim WinDaysima

blank
WinDays19 Business predavanje

O umjetnoj inteligenciji na 20. WinDays konferenciji govorit će predavač koji je održao više od 1000 predavanja u 40 zemalja

Jubilarna 20. WinDays konferencija donijet će više do 150 predavanja, a o temi umjetne inteligencije govorit će Steven Van Belleghem, keynote predavač koji na WinDayse po prvi puta dolazi. Radi se o predavaču koji je održao više od 1000 predavanja u 40 zemalja. Stevenova dinamična izlaganja povezuju razmišljanje usredotočeno na korisnika i najnovije tehnologije.

WinDays20 powered by Microsoft održavaju se od 21. do 24. travnja 2020. u rovinjskim hotelima Lone i Eden te će donijeti više od 150 predavanja i okupiti više od 2000 sudionika. Krovna tema konferencije bit će umjetna inteligencija koja već danas mijenja način na koji živimo te donosi nove poslovne modele.

blank
WinDays19 Technology predavanje

WinDays20 Business 21. travnja fokusirat će se na specifične izazove s kojima se suočavaju financijske institucije, maloprodaja, proizvodnja i javni sektor. Drugog dana, 22. travnja, predstavit će nekoliko primjera uspješnih domaćih start upova.

WinDays20 Technology tijekom tri dana, od 22. do 24. travnja, donijet će više od 100 predavanja posvećenih aktualnim tehnološkim temama. Tijekom procesa nominacija, koji je trajao do 22. siječnja svi potencijalni predavači prijavili su svoje teme koje će evaluirati programski odbor te odabrati predavanja koja ulaze u službeni program konferencije.

Early Bird razdoblje povoljnijih cijena kotizacije produženo je do 16. veljače, a svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem službene web stranice konferencije www.windays.hr