Ostanite doma uz besplatan filmski i glazbeni tv program

blank

Nije šala! A1 Hrvatska svim svojim korisnicima poklanja filmski tv kanal, a korisnici Proširenog TV paketa dobit će i dva glazbena kanala

A1 Hrvatska je u ožujku, zbog epidemije koronavirusa, svim svojim korisnicima televizije darovala sve dječje kanale već u Osnovnom paketu (14 kanala). Uz djecu, u besplatnim tv kanalima uživat će i odrasli jer u travnju 2020. svi korisnici mogu besplatno gledati filmski tv kanal CineStar TV Premiere 1, na kojem se prikazuju filmovi i serije lokalizirane na hrvatski jezik.

blank

U travnju možete pogledati nezaboravna kultna ostvarenja, filmove s vrhunskim glumačkim zvijezdama, kao i one festivalski nagrađivane, ekskluzivne reportaže sa snimanja iz hollywoodskih studija, odlične serije i odabrane dokumentarce. Od novih naslova očekuju vas: komedija „Zavedi me ako možeš“ s Charlize Theron i Sethom Rogenom u glavnim ulogama, akcija Luca Bessona „Anna“ sa Sashaom Luss i Helen Mirren te triler „Crvena Joan“ s Judi Dench.

Ukoliko već od ranije koristite Prošireni TV paket, A1 Hrvatska vam do kraja travnja 2020. daruje dva glazbena tv kanala, MTV Hits International i MTV Dance International.

blank

I dalje ne morate napuštati svoj dom i držite se #ostani doma jer sve interkacije s kompanijom A1 Hrvatska možete obaviti kroz A1 digitalne kanale. S Moj A1 aplikacijom možete pratiti stanje svoje potrošnje, status zahtjeva ili narudžbi, plaćati račune, aktivirati dodatne opcije, kupovati bonove, dijeliti višak MB s onima kojima trebaju, a u slučaju poteškoća s fiksnom uslugom možete se obratiti Digitalnom tehničaru.

Na A1 internetskim stranicama www.a1.hr možete bezbrižno kupovati uređaje, platiti račun, aktivirati usluge, počastiti sebe ili druge s bonom ili dodatnim gigama za surfanje. Uz to, dostupan je jedinstveni na našem tržištu – A1 virtualni shop putem kojeg, preko video veze, s bilo koje lokacije možete uživati u svim prednostima posjete fizičkoj poslovnici te se uz pomoć djelatnika u stvarnom vremenu informirati i obaviti kupnju brže i jednostavnije.

Otvorena je i posebna web stranica www.a1.hr/covid-19 na kojoj možete pronaći sve informacije o A1 mreži, što sve rade za korisnike i za zaposlenike te korisne upute koje će olakšati digitalni život u trenutačnoj situaciji s koronavirusom.

blank