Ovaj telefon je pametniji od svih drugih pametnih telefona na tržištu

blank

Honorov premium pametni telefon koristi umjetnu inteligenciju za razumijevanje poruka i ponašanja korisnika

Honor Magic6 Pro, kao nijedan dosad uređaj, pomiče granice tehnologije pametnih telefona uz pomoć snage umjetne inteligencije (AI). Što to zaista znači?

Revolucionarna Honorova tehnologija praćenja pogleda utire put ka intuitivnijem načinu interakcije s pametnim telefonom. Tako na Honoru Magic6 Pro jednostavan pogled može otvoriti aplikacije, proširiti obavijesti ili kontrolirati reprodukciju medija.

U kombinaciji sa značajkom Magic Portal, koja koristi AI za pojednostavljenje složenih zadataka unutar aplikacija i za razumijevanje poruka i ponašanja korisnika, Honor Magic6 Pro redefinira način na koji komuniciraju s uređajima.

Honorov AI zapravo neprestano uči i prilagođava se navikama korisnika, na temelju individualnih obrazaca korištenja. Značajke poput prilagodljivog cirkadijanskog noćnog zaslona operativnog sustava MagicOS 8.0 to dobro pokazuju – AI prati obrasce spavanja i prilagođava temperaturu boje zaslona kako bi potaknuo bolji odmor.

blank

Drugim riječima, Honorov AI dizajniran je da uči od korisnika, prati njegove obrasce korištenja aplikacija, predviđa njegove potrebe. Na taj način Honor Magic6 Pro se potpuno prilagođava načinu na koji se koristi.

Kada je u pitanju kamera HONOR-ov AI analizira snimku u stvarnom vremenu, prepoznaje scenarije uz pomoć AI Motion Sensing tehnologije i prilagođava postavke s preciznošću profesionalnog fotografa. Drugim riječima, s poboljšanim algoritmom snimanja i AI Motion Sensing tehnologijom, Honor Falcon sustav kamera precizno prepoznaje različite scenarije kroz AI mrežu obučenu s više od 8 milijuna slika.

Rezultat? Sjajne fotografije u svim uvjetima osvjetljenja i mogućnost snimanja kratkotrajnih akcijskih fotografija koje su prije bile nemoguće na telefonu.

blank

Napredni Honor AI Motion Sensing Capture na Honoru Magic6 Pro nadmašuje prethodnu generaciju, pokrivajući širi raspon sportova i aktivnosti, osim hodanja i trčanja, što ga čini savršenim
za snimanje uzbudljivih trenutaka na sportskim događajima i utrkama.

Također, koristeći tehnologiju baterije uparenu s inteligentnim upravljanjem napajanja, Magic6 Pro nastavlja raditi čak i na niskim temperaturama, kada bi se drugi telefoni ugasili. AI neprestano uči o navikama korisnika i prilagođava potrošnju energije, produžujući trajanje baterije bez žrtvovanja performansi.

Značajke kao što su MagicRing i Magic Capsule omogućuju besprijekornu povezanost između uređaja. Na taj je način omogućeno jednostavno dijeljenje datoteka između telefona i prijenosnog računala jednostavnom gestom ili korištenje Magic Capsule za pregled informacija iz više aplikacija, bez stalnog prebacivanja između njih.