Ovo je Lily, najmanji Garminov pametni sat

blank

Promjer pametnog sata Garmin Lily je 34 mm, a kombinira se klasični izgled s različitim modernim funkcijama

Garmin Lily je dostupan u dva modela, Klasik i Sport. Dizajnirale su ga žene, a neke od funkcija su praćenje menstrualnog ciklusa i praćenje trudnoće, podržavaju žene tijekom svake faze reproduktivnog ciklusa uz mogućnost bilježenja simptoma zajedno s ostalim podacima o zdravlju u Garmin Connect aplikaciji.

blank

Jedinstveni držači s T-polugom i uzak remen od 14 mm naglašavaju žensku estetiku. Lily ima jedinstvenu leću s metalnim uzorkom koja otkriva svijetli monokromatski zaslon osjetljiv na dodir s tekućim kristalima koji nestaje kad se ne koristi. Svaki od šest različitih Lily stilova ima svoj dizajn leće.

Garmin Lily Klasik dolazi s remenom od talijanske kože, okvirom od nehrđajućeg čelika i hardverom, u tri svevremenske boje – svaka s neutralnim i ujednačenim elementima te mekanim kontrastima između remena i metalnog hardvera. Uzorci leća za Klasik model nadahnuti su visokom modom, ali su suptilni za svakodnevno nošenje.

Garmin Lily Sport dolazi sa silikonskim remenom, okvirom od nehrđajućeg čelika i hardverom. Dostupan je u tri svježe boje nadahnute sportskom modom. Sportski stil sadrži uzorke koji aludiraju na prirodu, zdravlje i wellness.

blank

Uz ljepotu, sat Lily ističe se i funkcijama za praćenje zdravlja i aktivnosti u industriji za wellness cijelog tijela. Pruža cjelodnevan uvid u zdravstveno stanje praćenjem disanja, zasićenosti krvi kisikom, stresa, hidratacije, kvalitete sna i otkucaja srca (uz upozorenja koja korisnik može konfigurirati za visoka ili niska očitanja).

Nadzor energije Body Battery pokazuje trenutnu razinu energije tijela koja može pomoći u zakazivanju treninga, odmora i spavanja, dok aktivnost disanja vodi korisnika kroz niz opuštajućih udisaja i zadržava fokus i ublažavanje stresa.

Sportske aplikacije koriste se za jogu, pilates, kardio, traku za trčanje i još mnogo toga. Lily se također povezuje s GPS-om kompatibilnog pametnog telefona za precizno praćenje šetnji, trčanja i vožnje na otvorenom. Naravno, omogućuje brojanje koraka, praćenje sagorijevanja kalorija.

blank

Baterija traje do 5 dana. Na satu se mogu pratiti pametne funkcije koje uključuju obavijesti o dolaznim pozivima, tekstualnim porukama, obavijestima društvenih mreža kada je uređaj uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Korisnici Android telefona mogu odgovarati na tekstualne poruke.

Prikazuje kalendar, omogućuje značajku pomoći koja šalje lokaciju u stvarnom vremenu kontaktima za hitne slučajeve dok se uz LiveTrack omogućuje prijateljima i obitelji da prate aktivnosti korisnika u stvarnom vremenu.

Podržana je sinkronizacija s Garmin Connect aplikacijom: podaci o zdravlju i kondiciji su na jednom mjestu u aplikaciji Garmin Connect gdje se korisnici mogu povezivati, nadmetati i dijeliti.

Cijena za Garmin Lily Klasik je 1990 kuna dok Garmin Lily Sport košta 1590 kuna (siječanj 2021.).